Sünnet Şöleni kontenjanı dolmak üzere

Çerkezköy Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği toplu sünnet şöleni için kayıtlar devam ediyor. Bugüne kadar 187 kişinin başvuruda bulunduğu sünnet şöleninde 200 çocuk sünnet edilecek

Sünnet Şöleni kontenjanı dolmak üzere
29 Temmuz 2015 Çarşamba 16:12

 MÜRACAATLAR HALK MASASI’NA YAPILACAK

Çerkezköy Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni için kayıtlar devam ediyor. Ailelerin başvuru yapmak için, sünnet ettirilmek istenen çocuklarıyla birlikte Çerkezköy Belediyesi Halk Masası’na müracaat etmeleri gerekiyor. Sünnet düğünü yapmaya gücü yetmeyen kesime ulaşmayı hedeflediklerini belirten Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Toplu sünnet şölenine katılmak isteyen aileler, Çerkezköy Belediyesi Halk Masası’na müracaat etmelerini ve müracaat sırasında sünnet olacak olan çocuğun kimlik fotokopisi, ikametgâh adresi ve muhtarlıklardan alacakları fakirlik belgesini de yanlarında bulundurmaları gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

200 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLECEK

Gerçekleştirilecek olan sünnet şöleni için açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu yıl 200 çocuğumuzu sünnet ettireceğiz. Sünnet olan çocuklarımızın bütün masraflarını Çerkezköy Belediyesi olarak biz üstleniyoruz. Sünnet kıyafetleri de belediyemiz tarafından temin edilip çocuklarımıza hediye edilecek. Sünnet kesimleri bu hafta içinde başlayacak gibi görünüyor. Kesimlerin yapılacak olduğu Optimed Hastanesi’nden haber bekliyoruz.” diye konuştu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.