Sünnetler devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ücretsiz sünnet ettirilecek olan 250 çocuğun sünnetlerine Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nde devam ediliyor.

Sünnetler devam ediyor
23 Temmuz 2016 Cumartesi 14:11

ŞU ANA KADAR 150 SÜNNET YAPILDI
Çerkezköy Belediyesi’nin çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen toplu sünnet organizasyonunda bu sene 250 çocuğun ücretsiz olarak sünnet operasyonu gerçekleşecek. Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nde sürdürülen sünnetlerin şu ana kadar 150’si tamamlanmış durumda.
GEÇMİŞ OLSUN DİLEKELERİNİ İLETTİ
Hastaneye giderek sünnet olan minikleri ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları da inşallah yavrularının mürüvvetlerini de görürler. Ayrıca sünnetleri gerçekleştiren Optimed Hastanesi doktor ve çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.