Sünnetler yarın başlayacak

Kapaklı Belediyesi tarafından bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan sünnet şöleni öncesinde kayıt olan çocukların kesimi yarından itibaren yapılmaya başlanacak.

Sünnetler yarın başlayacak
15 Ağustos 2007 Çarşamba 08:31

BUGÜN'DE KAYIT OLUNABİLİYOR

Kayıtların normalde 1 Ağustos'ta tamamlandığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yine de kayıt olmak için gelenleri boş çevirmediklerini ve kayıt ettiklerini söyledi. Bugün mesai bitimine kadar kayıt için gelecek olanların da kayıtları alınacak.

SÜNNETLER YARIN BAŞLAYACAK

Kapaklı Belediyesi tarafından yaptırılacak olan sünnete maddi durumu iyi olmayan aileler başvuruda bulundular. Şimdiye kadar 105 çocuk kayıt olurken, kayıt olan çocukların kesimleri yarından itibaren başlayacak.

Geçtiğimiz üç senede maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarını sünnet ettirdiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, buna bu sene de devam ettiklerini belirterek "31 Ağsutos'ta düzenleyeceğimiz sünnet şöleni ile Kapaklı'daki yoksul ailelere ulaşmayı ve sünnet düğünü yapmaya gücü yetmeyen ailelerin çocuklarının sünnet düğünlerini yapmayı planlıyoruz. Son üç senede olduğu gibi bu senede güzel bir geceyle sünnet olan çocuklarımızı ve ailelerini eğlendireceğiz. Sünnet için kayıt olan çocukların kesimlerine yarından itibaren başlıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.