Süper Amatör Lig'de 4. hafta maçları sona erdi

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de bu hafta oynanan maçlarda temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Sitespor ile berabere kalırken, Çerkezköyspor deplasman Ergene Belediyespor'u 3-2 mağlup etti. Kapaklıspor ise evinde Çorluspor 1947'ye 2-0 mağlup oldu

Süper Amatör Lig'de 4. hafta maçları sona erdi
19 Kasım 2014 Çarşamba 07:25

1911 ÇERKEZKÖYSPOR AVERAJ İLE İKİNCİ SIRADA

Süper Amatör Lig'de bu hafta ligin iddialı takımlarından Çorluspor 1947 deplasmanda karşılaştığı Kapaklıspor'u 2-0 mağlup ederek liderliğe yükselirken, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, Sitespor deplasmanından 2-2'lik beraberlik ile ayrılarak averaj ile ligde ikinci sırada yer aldı.

ÇERKEZKÖYSPOR DEPLASMANDA GALİP

Çorlu Kültür Sultanköyspor, Çorlu Gençlerbirliğine 4-1 mağlup olurken, temsilcimiz Çerkezköyspor ise deplasmanda Ergene Belediyespor'u 3-2 mağlup etti. Bu sonuçlarla birlikte Lig'de 4. hafta geride kalırken Çorlu Kültür Sultanköyspor ve Ergene Belediyespor henüz puanla tanışamadı.

ÇORLU 1947 MAÇ BAŞINA 4.5 GOL ORTALAMASI YAKALADI

Ligin iddiaları takımlarından olan Çorluspor 1947'nin attığı gol sayısı ise gözlerden kaçmıyor. Lig'de 4. haftanın sonunda 18 gole ulaşan Çorluspor 1947 kendi kalesinde ise sadece 2 gol gördü. Ligin dikkat çeken istatistiğine göre Çorluspor 1947 maç başına 4.5 gol gibi yüksek bir ortalama yakaladı.

Haber: Uğur Can Avcılar


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.