Sürücüler doğalgaz çalışmalarından şikayetçi

Çerkezköy'de yapılan doğalgaz çalışmalarına her zaman duyarlı yaklaşan şoförler artık çileden çıkmak üzere. Özellikle Öztrak Caddesi üzerinden Narin Kavşağı'na giden yollardaki ve meslek lisesi ile Tredaş Bakım Müdürlüğü arasında kalan yoldaki doğalgazın geçtiği bölgelerdeki oluşan çukurluklardan şikayetçi.

Sürücüler doğalgaz çalışmalarından şikayetçi
03 Eylül 2007 Pazartesi 08:29

Uzun bir süreden beri bu yolların böyle olduğunu belirten sürücüler, "Tamam, ilçemize doğalgazın gelmesi iyi birşey fakat uzun zamandan beri Öztrak Caddesi'nden Narin Kavşağı'na giden yoldaki ve Meslek Lisesi civarında bulunan yoldaki doğalgazın geçtiği alanlardaki çukurluklardan geçerken duracak kadar yavaşlıyoruz ama yine de sarsılmamak elde değil.

Çukurlar özellikle yağmur sonrasında arabanın altını vuracak kadar derinleşiyor. Bu işe yetkililerin en kısa zamanda bir çare bulmalarını istiyoruz. Tamam doğalgaz aceyele gelecek bir iş değil, kontrolü yapılması gerekiyor ve herhangi bir aksaklık olmaması durumunda üzeri kapatılıyor. Ama geçici olarak üzerleri kapatılırken, çukur olmayacak şekilde kapatılırsa daha da iyi olur. Buralardan doğalgaz geçti ama bizler geçemiyoruz, yani geçerken sıkıntılar yaşıyoruz" dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.