Taha Ülker’den ÇTSO’ya veda

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Haziran ayı olağan meclis toplantısı ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker Başkanlığında gerçekleşti. Taha Ülker toplantıda, çalıştığı şirkette aktif görevinin Haziran ayı bitiminde sonlanacağından ÇTSO Meclis Başkanlığı görevine veda etti

Taha Ülker’den ÇTSO’ya veda
14 Haziran 2017 Çarşamba 10:19

GELİR – GİDER CETVELİ GÖRÜŞÜLDÜ
Yoklama ve saygı duruşuyla başlayan ÇTSO Haziran ayı olağan meclis toplantısı, Mayıs ayı gelir – gider cetvelinin görüşülmesiyle devam etti. 175 bin 391,83 TL gelire karşı 255 bin 546,78 TL giderle gerçekleşen Mayıs ayı gelir – gider cetveli oy birliği ile kabul edildi.
KABA İNŞAAT AĞUSTOS SONUNDA TAMAMLANACAK
Gündemin bir diğer maddesinde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Ambardere Mevkii’nde bulunan Eğitim Kampüsü’ne yaptırıyor olduğu Sosyal Bilimler Lisesi inşaatı hakkında bilgilendirmede bulunuldu. ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel, lisenin kaba inşaatının Ağustos ayı sonuna kadar yetişeceğinin öngörüldüğünü ifade etti.
ÇOK SEVDİĞİM ÇERKEZKÖY’DEN VE BU CAMİADAN AYRILIYORUM
Toplantının dilek ve temenniler bölümünde ise bir veda gerçekleşti. ÇTSO Meclis Üyesi Taha Ülker, çalıştığı şirkette aktif görevinin Haziran ayı bitiminde sonlanacağından ÇTSO Meclis Başkanlığı görevine veda etti. Ülker yapmış olduğu veda konuşmasında, “8 seneyi aşkın bir süredir bu camianın çatısı altındayım. 4 senedir de şerefle ve onurla meclis başkanlığı görevini üstlendim. Ama gün gelir bir veda vaktidir. Veda etmesini de bilmek lazım. Ben geçen sene aktif görevden uzaklaşmıştım ama dönemi tamamlamak adına bir sene daha uzatmıştık. Sözleşmemi ve şirketimi temsilen burada da meclis başkanınız olarak bugüne kadar gelmiştik. Ama bu Haziran sonunda tamamen aktif görevden ayrılıyorum ve sözleşmenin yenilenmesini de istemiyorum. Artık çok sevdiğim Çerkezköy’den ve bu camiadan ayrılıyorum. Çok olumlu çalışmaların olduğu bu dönemde başkanımız Süleyman Kozuva’ya ve tüm yönetim kurulu üyelerimize ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
SİZİ BİR AĞABEY OLARAK GÖRÜYORUZ
Taha Ülker’in Oda’daki görevine veda etmesini değerlendiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ise, “Tecrübeleriniz bizler için her zaman bir yol gösterici oldu. Sizi bir ağabey olarak görüyoruz. Bundan sonraki toplantılarımızda da bizleri yalnız bırakmayın” dedi.
VAZO HEDİYE EDİLDİ
Konuşmaların ardından Taha Ülker’e meclis üyeleri tarafından bir vazo hediye edilirken, çekilen hatıra fotoğrafının ardından tüm meclis üyeleri Taha Ülker’le tek tek vedalaştı.




 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.