Takma Kirpikler’ ÇOSB’de sahne aldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor. Yıl içinde birçok gösteriye ev sahipliği yapan ÇOSB Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda bu defa da ‘Takma Kirpikler-Mazi Kalbimde Yaradır’ isimli tiyatro oyunu sahnelendi

Takma Kirpikler’ ÇOSB’de sahne aldı
16 Şubat 2017 Perşembe 12:08

YOĞUN KATILIM YAŞANDI
Kapaklı’daki lise öğrencilerine iki seans halinde izletilen tiyatroyu öğrencilerle birlikte; Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan da izledi.
AYAKTA ALKIŞLANDI
Yaklaşık 1000 öğrencinin izlediği tiyatroda, Osmanlı eğitimi almış bir kadın sanatçının sokağın tüm görmemişliğini üzerinde taşıyan tiyatrocu adayı genç bir kızla yaşadıkları trajikomik bir dille anlatılıyor. Oyunun yazarlığını Elçin Gürler yaparken, oyunda Ayşen İnci ve Nihan Tarhan rol aldı. Kuşak çatışmasını ve Türkçe’nin değişimini anlatan oyunun sonunda sanatçılar ayakta alkışlandı. Oyunun bitiminin ardından Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından oyunculara çiçek verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.