Talep fazla olunca otobüs sayısı arttı

Her gün Çerkezköylüleri İstanbul ve Edirne'ye iftara götüren Çerkezköy Belediyesi, Kültür Gezileri adı altındaki hizmetinin kapsamını yoğun talep nedeniyle genişletti. Her gün bir yerine iki otobüs İstanbul'a kaldırılmaya başlarken, Edirne'ye ise hafta sonları iki otobüs kaldırılmaya başlandı...

Talep fazla olunca otobüs sayısı arttı
10 Temmuz 2014 Perşembe 07:59

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın talimatıyla kültür gezilerinin otobüs sayısı iki katına çıkartıldı.
Ramazan ayı nedeniyle Başkan Vahap Akay Kültür Gezileri başlatmış ve Edirne, Selimiye Camii ile İstanbul'daki Eyüp Sultan ve Sultan Ahmet gibi Ramazan ayında yoğun ilgi gören bölgelerine otobüsle Çerkezköylüleri göndermeye başlamıştı. Ramazan'a özgü kültür gezisi büyük ilgi görmeye başlayınca Başkan Vahap Akay da otobüs sayılarını artırdı. Dün Çerkezköy Gazetesi'nde de yayımlanan İstanbul Eyüp Sultan ve Sultan Ahmet turu için her gün 14.30'da kaldırılan otobüs sayısı ikiye çıkartıldı. Edirne için ise sadece hafta sonları iki otobüs kaldırılacak, hafta içi yine tek otobüsle Çerkezköylüler Edirne Selimiye Camii'nde iftarını açabilecek.
Günde ortalama 50 kişinin gittiği Eyüp Sultan ve Sultan Ahmet Camii için ramazanın 23'üne kadar otobüsün dolduğunu öğrenen Başkan Vahap Akay, verdiği talimatla otobüs sayısını ikiye çıkardı. Dünden itibaren her gün Eyüp Sultan ve Sultan Ahmet seferi için iki otobüs Çerkezköy'den hareket etmeye başladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.