Tanyeri: Herkes haddini bilsin

Çerkezköy Servis Araçları Sahiplendirme Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, dernek yönetimi adına bir basın toplantısı düzenleyerek 15Temmuz’da gerçekleşen askeri darbe girişimini kınadı. Açıklamanın ardından yaklaşık 100 araçlık bir konvoy Atatürk Caddesi’nde tur atarak girişimi protesto etti.

Tanyeri: Herkes haddini bilsin
23 Temmuz 2016 Cumartesi 14:18

“MİLLETİMİZİN SAĞDUYUSUYLA BU KONU BERTARAF EDİLDİ”
Dernek binasında gerçekleşen açıklamayı dernek yönetimi adına Çerkezköy Servis Araçları Sahiplendirme Derneği Başkanı Fikret Tanyeri yaptı. Tanyeri, “Belli bir süreçten geçtik ve Türkiye Cumhuriyeti adına darbe olayı meydana geldi. Milletimizin sağduyusuyla bu konu bertaraf edildi. Bizler de servisçi esnafı olarak vatanımız ve milletimiz adına malımız ve canımızla devletimizin yanında olduğumuzu bildirir bir daha böyle şeyler yaşanmaması için rabbimize dua ederiz.” ifadelerini kullandı.
“MALIMIZ VE CANIMIZLA DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ”
Açıklamalarına devam eden Tanyeri, “Konu vatan, bayrak ve özgürlükse her anlamda hazırız. Servisçi camiası olarak konu devlet ve vatansa malımız ve canımızla devletimizin yanındayız. Ayrıştırma yapmak isteyen insanlara da tavsiyem bizim devletimiz çok büyük bir devlet onun için herkes haddini bilsin” dedi.
“PROTESTO ETTİLER”
Tanyeri’nin açıklamalarının ardından yaklaşık 100 araçtan oluşan bir konvoy Atatürk Caddesi üzerinde tur atarak korna sesler eşliğinde askeri darbe girişimini protesto etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.