Tarım Fuarında Büyükşehir Belediyesi Stand kurdu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Karaevli Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarında tarımsal alandaki yatırımlarının tanıtımını yaptı.

Tarım Fuarında Büyükşehir Belediyesi Stand kurdu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
10 Eylül 2020 Perşembe 11:58

PROJELER TANITILDI, İKRAMLARDA BULUNULDU
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2010 yılından itibaren her yıl Ağustos-Eylül aylarında Süleymanpaşa ilçesine bağlı Karaevli Fuar Alanında  gerçekleştirilen Karaevli Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarında açtığı stantta arı kovanı, Mandacılığı Geliştirme Projesi, Odun Dışı Orman Ürünleri Projesi ve Kırsal Turizmi Geliştirme Projeleri hakkında katılımcılara bilgi vererek, bu projelerden elde edilen bal, manda yoğurdu, ıhlamur şerbeti, geleneksel tarhana çorbası ve lokma ikramında bulundu. Fuarda ayrıca Büyükşehir Belediyesi'nin tarım ve hayvancılık alanında yatırımlarının, projelerinin yer aldığı 2 bin kitapçığın dağıtımı da yapıldı.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ALBAYRAK'A TEŞEKKÜR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin standına vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Fuarın gerçekleştiği 4 gün boyunca standı ziyaret eden binlerce vatandaş, yatırım ve projeler hakkında Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personelinden bilgi aldı ve  başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere, emeği geçen tüm personele teşekkürlerini iletti.
"TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
 Tekirdağ'ın tarım ve hayvancılık alanında Türkiye'nin başkenti olduğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin beş ana vizyonundan bir tanesi tarım ve hayvancılıktır. Türkiye'de tarım ve hayvancılığa en fazla yatırım yapan belediyelerden bir tanesiyiz. Tekirdağ ve Tekirdağlı vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.