Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri iftarda buluştu

Çerkezköy SS Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Etbeyi Izgara Restaurant’ta verilen iftar yemeğine katılım yoğun oldu. Ev sahibi Yılmaz Arat ilgiye iftarın ardından yaptığı konuşmayla teşekkür etti

Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri iftarda buluştu
23 Temmuz 2014 Çarşamba 07:18

Çerkezköy SS Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Etbeyi Izgara Restaurant’ta iftar verdi. İftara başta Kaymakam Metin Kubilay olmak üzere protokol yoğun ilgi gösterdi. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin iftarına yaklaşık 500 kişi katıldığı bildirildi.
200 KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ
Etbeyi’ndeki iftara Kaymakam Metin Kubilay, Belediye Başkanı Vahap Akay, Müftü Yusuf Tuna, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Ak Parti İlçe Başkan İlçe Başkanı Reşat Bahar, Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Ak Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Şükrü Dumanlar, Çerkezköy SS Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy SS Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Üyeleri ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Üyeleri katıldı. İftara kooperatif üyesi 200 kişinin katıldığı belirtildi.
İFTARA KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
İftara katılan davetlilere teşekkür eden Çerkezköy SS Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, "Başta Kaymakamımız olmak üzere, iftarımıza katılan tüm misafirlerimize ve üyelerimize bu gece bizi yalnız bırakmadıkları için yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum, daha nice iftarlarda bir arada olmayı diliyorum." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.