Taşıyıcılar kooperatifinden geleneksel iftar

Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin geleneksel iftar yemeğinde kooperatif üyeleri bir araya geldi. Etbeyi Restaurant’ta düzenlenen iftar programına katılım oldukça yoğun olurken, kooperatif başkanı Arat ve yönetim kurulu üyeleri misafirleriyle yakından ilgilendi.

Taşıyıcılar kooperatifinden geleneksel iftar
25 Haziran 2016 Cumartesi 14:16

KATILIM YOĞUN OLDU
 
Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetimi düzenlediği iftar yemeğinde kooperatif üyelerini bir araya getirdi. Etbeyi Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın, Trakya Motorlu Taşıyıcılar ve Kamyoncular Birlik Başkanı Doğan Çelikoğlu, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, AKKİM Fabrikası genel Müdürü Süleyman Ece, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Hakan Fıçıcı, Mavi Minibüsler Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk, Çorlu Damperli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şinasi Aslan, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü yetkilileri, Tekirdağ Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti, Çerkezköy Esnaf Odası başkanı Ali Bozdağ, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün ve muhtarlar, Malkara Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Selim Bosna, Kızılpınar Eski Belediye Başkanı Adnan Er, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Kalebirlik Minibüsleri Kooperatif Başkanı Ziyaettin Dubaz, Banka Müdürleri, Belediye daire müdürleri, Kırklareli,Edirne, Tekirdağ il ve ilçelerinden çok sayıda Kooperatif başkanları ve yöneticileri, fabrika yetkilileri, çok sayıda kooperatif üyesi ve davetliler ile yaklaşık 600 kişi katıldı.
 
DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
 
Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ile kooperatif yönetimi misafirlerini tek tek karşılayarak hepsiyle yakından ilgilendi. Okunan ezanın ardından oruçlar açıldı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen iftarın ardından çay eşliğinde koyu sohbetler yapılırken, kooperatif üyeleri birlik beraberliklerini güçlendirdiler. Kooperatif başkanı Yılmaz Arat, kooperatif üyeleri olarak iftar programında bir arada bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Birlik ve beraberliğimiz perçinlemek adına iftarda bir araya geldik. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimizi sürdüreceğiz. Davetimize katılan tüm misafirlerimize yönetimimi adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
MİSAFİRLERİNİ TEK TEK YOLCU ETTİ
 
İftar yemeği sonrasında Kooperatif Başkanı Yılmaz Arat ile Kooperatif Yönetim Kurulu Üyeleri misafirlerini tek tek yolcu etti.
 
Haber: Uğur Can Avcılar 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.