Tatlı Kardeşlerden özel öğrencilere forma jesti

Kısa bir süre önce kendi bünyesinde kulüp kuran Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Merkezi oyuncularına forma hediye edildi. Tatlı Kardeşler Organizasyon firmasının sahibi Kenan Tatlı tarafından hediye edilen formalar okulda düzenlenen törenle özel öğrencilere takdim edildi.

Tatlı Kardeşlerden özel öğrencilere forma jesti
25 Temmuz 2014 Cuma 07:18

16 ADET FORMA HEDİYE ETTİ
Tatlı Kardeşler Organizasyonun sahibi Kenan Tatlı örnek bir davranışa daha imza atarak Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Merkezi bünyesinde bulunan kulüp oyuncuları için forma bağışında bulundu. Özel olarak yaptırılan ve 16 adet baskılı yaptırılan formalar hayırsever Serkan Karagöz nezaretinde öğrencilere takdim edildi.
ÇERKEZKÖY’ÜN ADINI DUYURMAK ADINA KULÜP KURDUK
Kulüp oyuncuları için özel olarak yaptırılan formalar için Tatlı Kardeşler Organizasyon firmasının sahibi Kenan Tatlı’ya teşekkür eden Serkan Karagöz, “Çerkezköy’de önceden engelliler kulübü yoktu ve Engelliler kulübü olmadığı için geçen defa futbol maçlarıyla ilgili çocuklarımızı Silivri de başka bir kulüp adına programlarda yarıştırmıştık. Bunun sıkıntısını yaşadığımız için neden Çerkezköy’ün adı duyulmasında bir başka ilçenin adı duyulsun diyerek Müjgan-Serkan Karagöz Okulu adına bir kulüp kurduk. Bu kulübümüzde futbol, basketbol, voleybol ve yarın öbür günde tekerlekli sandalyeli basketbol gibi yarışmalar olacak” dedi.
DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Yurt içi ve yurt dışında düzenlenen organizasyonlarda kendi okulları olarak yarışmalara katılacaklarının altını çizen Karagöz, “Onun için bundan sonra bu çocuklarımızın daha başarılı olması demek ve çocuklarımızın balkan ülkelerinde ki yarışmalara gitmesi bizim için çok anlamlı olacak. Zaten en son yarışmada altın madalya alan bir çocuğumuz var. Bunların çocuklarımızın  adına daha güzel şeyler olacağını düşündüğümüz için bu konuyu Kenan Beye söyledik ve bizim forma ihtiyacımızın olduğunu anlattığımızda kendisi bizlere yaptırmayı kabul etti. Kendisini ve firmasına iyi niyetinden ve Kadir Gecesi olmasından dolayı teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.
OKUL YÖNETİMİ VE ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ
Kulüp adına forma bağışında bulunan Kenan Tatlı ise yaptığı açıklamada, “Böyle bir projeye el attığım için kendimle gurur duyuyorum. Sohbet arasında kulübün forma ihtiyacı olduğunu öğrendim ve bunu karşılamak istedim. Ayrıca bu sene ilk defa Türkiye genelinde 4. sırada yer alarak Çerkezköy’ün adına ulusal bazda duyurdukları ve daha ileri götürdüklerinden dolayı da hem okul yönetimini hem de öğrencilerimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
HERKESİ DESTEK OLMAYA DAVET ETTİ
Sadece ulusal değil Avrupa ve dünya bazında Çerkezköy olarak Müjgan-Serkan Karagöz Okulu’nun öncülük yapması gerektiğine de değinen tatlı, “Normal bedeni sağlam olan kulüp yada oyuncularımız olsun her yerden sponsor bulabiliyor ama engelli olunca ikinci sınıf gözüyle bakılıyor. 2011 yılından bu yana Sakatlar Derneği gönüllü üyesiyim ve buraya da gönül vermiş bir insanım. Burada da bu kardeşlerime böyle bir destek olmak istedim. Eğer destek olabildiysem ne mutlu bana ve herkesi de destek olmaya davet ediyorum” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.