Tatlı'dan Ertem'e plaket

Çerkezköy ve Beldeleri Bakkallar ve Kahveciler Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Tatlı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret ederek kendilerine verdiği destekten ötürü plaket takdim etti.

Tatlı'dan Ertem'e plaket
31 Mayıs 2011 Salı 00:00

Çerkezköy ve Beldeleri Bakkallar ve Kahveciler Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Tatlı geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Çerkezköy Esnaflar ve Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Pikniği'ne verdiği destekten ötürü Belediye Başkanı Ali Ertem’e plaket takdim etti.
ERTEM KATILAMAMIŞTI
Belediye Başkanı Ali Ertem’in geçtiğimiz hafta Tepe Piknik Alanı'nda gerçekleştirilen Çerkezköy Esnaflar ve Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Pikniği'ne katılamadığını hatırlatan Çerkezköy Bakkallar ve Kahveciler Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Tatlı, "Başkan Ertem işlerinin yoğunluğu sebebiyle pikniğe katılamamıştı. Biz de plaketini takdim etmek amacıyla kendisini ziyaret ettik" diye konuştu.
TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaret esnasında, kendilerine verdiği destekten ötürü Ertem’e teşekkür ederken Başkan Ertem de, "Bizim görevimiz, sizlerin imkanlardan yararlanmanızı sağlamak. Herkes görevini yaptığı takdirde sıkıntı olmaz. Temsil ettiğiniz grubun haklarını korumada sizlere başarılar diliyorum" dedi ve plaketten ötürü Tatlı’ya teşekkür etti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.