Tayfur ve Tetik’i makamında ziyaret ettiler

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çerkezköy Gümrük Müdürü Lütfü Tayfur ile Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik’e tanışma ziyaretinde bulundu

Tayfur ve Tetik’i makamında ziyaret ettiler
26 Ocak 2015 Pazartesi 18:12

 GENEL SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi tanışma ziyaretlerini sürdürüyor.  İlçe Başkanı Koray Önsel, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çerkezköy Gümrük Müdürü Lütfü Tayfur ve Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik’e tanışma ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde İlçe Yönetimi’ni tanıtarak çalışmaları hakkında bilgi veren Önsel “Partimize ilgi gün geçtikte artıyor. Haziran ayında gerçekleştirilecek genel seçimleri çok önemsiyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLUP DERTLERİNE DERMAN OLACAĞIZ

İlk olarak Çerkezköy Gümrük Müdürü Lütfü Tayfur’u makamında ziyaret eden MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel yeni ilçe yönetimini tanıtarak, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Lütfü Tayfur’a yeni görevinde başarılar dileyen Koray Önsel, “Yaptığımız ilçe kongremizin ardından oluşturduğumuz yeni yönetimimizle birlikte tanışma ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Seçimlerde de gördük ki partimize olan ilgi fazlasıyla ortadadır. Artık genel seçimler için çalışmalarımıza başladık. Çerkezköy’deki iktidar ve ardından da Türkiye’de iktidarı hedefliyoruz. Bunun için hedef çok uzak değil. Bu süreçte bize düşen vatandaşımızın yanında olup onların dertlerine derman olmak ve çözümler üretmektir” dedi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve beraberindeki İlçe Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra kısa bir süre önce Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürlüğüne atanan Ahmet Tetik’i ziyaret etti. Ahmet Tetik’e de görevinde başarılar dileyen Koray Önsel daha sonra parti olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.