Taziye çadırları hizmete başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından alınan 3 adet Taziye Çadırı Pazartesi gününden itibaren Çerkezköy halkına hizmet vermeye başlayacak 

Taziye çadırları hizmete başlıyor
28 Eylül 2016 Çarşamba 20:21

Vatandaşların mutlu günlerinde olduğu gibi acı günlerinde de yanında olmaya çalışan Çerkezköy Belediyesi, 3 Ekim Pazartesi gününden itibaren Çerkezköy’de Taziye Çadırı kurmaya başlayacak.

50 SANDALYE KONULACAK VE ÇAY OCAĞI DA KURULACAK

48 metrekare büyüklüğünde 3 adet Taziye Çadırı aldıklarını ve Taziye Çadırlarının Pazartesi gününden itibaren cenazesi olan ailelerin istekleri doğrultusunda gösterecekleri uygun yerlere kurulacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Taziye Çadırımızın içerisinde tüplü ısıtıcı, çay ocağı ve çay, şeker vs. gibi tüm ikram malzemelerinin yanı sıra 50 adet plastik sandalye olacak. Ayrıca bir Belediye görevlimiz de Taziye Çadırı’nın kurumundan tekrar toplanılmasına kadar Taziye Çadırımızda görevli olarak kalacak” dedi.

Kurulacak olan Taziye Çadırları ile birlikte artık cenaze sahiplerinin taziye için gelen konuklarını burada ağırlayacağını, ikramda bulunacağını ve taziyeleri kabul edeceğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, kış şartlarının da düşünülerek Taziye Çadırı’nın içerisinde tüplü ısıtıcı olacağını, yaz aylarında ise kenarlarının açılarak havalandırmasının yapılacağını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.