Technova’dan teşekkür resepsiyonu

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri arasında yer alan ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2016 Verimlilik Proje Ödülleri Töreni'nde Orta Büyüklükteki İşletmeler Kategorisi’nde 1.’lik ödülünü alan Technova Yapı ve Yalıtım Malzemeleri San. Tic. A.Ş., Verimlilik Bilgilendirme Toplantısı sonrasında firmada bir resepsiyon düzenledi

Technova’dan teşekkür resepsiyonu
02 Mayıs 2016 Pazartesi 09:40

KONUKLARI FİRMALARINDA AĞIRLADILAR

28 Nisan Perşembe günü firma ortakları Abdülgani Yüce, Yaşar Arslan ve Selçuk Vanlı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen resepsiyonaAKP Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Meclis Başkanı Taha Ülker, Genel Sekreter Hakan Gel, Proje Geliştirme Yöneticisi Ayşenur Taş, ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Eğitim ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce, Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, Verimlilik Genel Müdürlüğü Danışmanlık ve Eğitim Dairesi Başkanı Dr. Mustafa Kemal Akgül, NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aysun Sağbaş, Bölüm Başkan YardımcısıYard. Doç. Dr. Doğan Hasan, Araştırma Görevlileri Ozan Çapraz, Necip Fazıl Karakurt Onur Bağlantı Elemanları Firmasının sahibi Nafi Ertan katıldı.

KATKILARINDAN ÖTÜRÜ PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Ziyaret esnasında yapılan konuşmalarda, verimliliğin bir hayat tarzı olduğuna vurgu yapılırken, verimlilikte devamlılığın büyük önem taşıdığına dikkat çekildi. Programın sonunda, Ayşe Doğan, Fahrettin Akçal ve Mustafa Kemal Akgül tarafından, projeye verdikleri katkılarından ötürü Aysun Sağbaş, Doğan Hasan ve Ozan Çapraz’a birer plaket takdim edildi.

GELİŞTİRİLEN MODELLE 1.’LİĞİ ELDE ETTİ

Çerkezköy TSO ve NKÜ tarafından Check-Up programına başlanması sonrasında, Technova firması verimlilik durumunun tespit edilmesi için programa katılmış ve üniversite ile birlikte 4 aylık bir saha çalışması gerçekleştirilmişti. Saha çalışmaları sonunda, Technova ve üniversite tarafından verimliliği arttırma adına Seri Üretim Hattında İş Yükü Kısıtlı Montaj Hattı Dengeleme Modeli geliştirildi.

İRİNCİLİK ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Orta Büyüklükteki İşletme Kategorisi’nde Technova ile birlikte Obase, Damla, Mete Plastik, Poliner ve Alp Havacılık firmaları finale kalırken, üniversitenin desteğiyle verimliliği arttırmak için Seri Üretim Hattında İş Yükü Kısıtlı Montaj Hattı Dengeleme Modeli geliştiren Technova bu yıl 1.’lik ödülünün sahibi olmuştu.

Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.