TEDES ihalesine şok fesih

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda TEDES ve KGYS ile ilgili yapmış olduğu konuşmada; ‘Çerkezköy Kaymakamlığımızdan gelen gizli yazı ile, yüzde 97’si tamamlanan TEDES ihalemizi tek taraflı feshettik. Kaymakamlığımızdan gelen gizli yazıda şirketle ilgili bir sıkıntı tarafımıza bildirildi.’ açıklamasında bulundu. Konuyla ilgili alınan duyumlar arasında; şirketin, yasal sorun teşkil edebilecek bir durumda olduğu iddiaları var

TEDES ihalesine şok fesih
03 Nisan 2017 Pazartesi 16:14

KAYMAKAMLIKTAN GİZLİ YAZI GELDİ, İHALE FESHEDİLDİ
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ile gelirin yüzde 70’i Emniyet Müdürlüğü’ne; yüzde 30’u ise Çerkezköy Belediyesi’ne verilmek üzere ortaklaşa gerçekleşen proje hakkında konuşan Başkan Akay, ‘’Geçtiğimiz yıl TEDES projelerimizin ihalesini gerçekleştirmiştik. Bununla ilgili de kredi almıştık. Proje yüzde 97’lere ulaştı ancak geçtiğimiz hafta Kaymakamlığımızdan gelen gizli yazı ile yüzde 97’si tamamlanan TEDES ihalemizi feshettik. 4 milyon 991 TL’lik bir ihaleydi. Kaymakamlığımızdan gelen gizli yazıda şirketle ilgili bir sıkıntı tarafımıza bildirildi.’’ ifadelerini kullandı.
'YASAL SORUN TEŞKİL EDEBİLİR' İDDİASI
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın açıklamalarının ardından yaptığımız araştırmalara göre; ‘TEDES ve KGYS yapım işi’ ihalesini alan firmanın yasal sorun teşkil edebilecek bir durumda olduğu iddiaları mevcut.
DETAYLI VE NET BİLGİLERİ PAYLAŞACAĞIZ
Konu hakkında detaylı ve net bilgiler edindiğimizde, gelişmeleri siz okurlarımızla paylaşacağız.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şenol - 7 yıl önce
3 makinayı 5 milyona mı takacaktınız
Misafir Avatar
... - 7 yıl önce @Şenol
Yüzlerce kamera ve takip sistemine 3 makina diyen kafadan kime ne hayır gelir. Sadece plaka okuma ve tanımqnın yazılımı milyon liradan başlıyor.
Avatar
terörist lerle beraber olma çerkezköy gazetesi - 7 yıl önce
terörist lerle beraber olma çerkezköy gazetesi
Avatar
vedat - 7 yıl önce
bu nasıl gizli yazı. doğruysa beyanı veren ve bunu yayınlayan suç işliyor.