TEDES kapsamında 7 araç tahsis edildi

Çerkezköy Belediyesi tarafından TEDES Kent Güvenliği projesi kapsamında Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü’ne 7 araç tahsis edildi

TEDES kapsamında 7 araç tahsis edildi
29 Aralık 2016 Perşembe 15:38

7 ARAÇ TAHSİS EDİLDİ

Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Binası’nda gerçekleşen programda, Çerkezköy’de kurulan Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) projesi kapsamında Çerkezköy Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü arasında yapılan sözleşme gereği Emniyet Müdürlüğü’ne 7 araç tahsis edildi.  Tahsis edilen araçlar, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan tarafından teslim alınırken, araçların TEDES Kent Güvenliği projesi kapsamında kullanılmak için tahsis edildiği bildirildi.

BİNA HAZİRAN AYINDA BİTECEK

Proje ile ilgili bilgiler veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Şubat ayı içerisinde Hayri Batur Caddesi’nde Mobese-Zabıta Noktası olarak belirlenen alanda TEDES projesi kapsamında ilk görüntülemeleri almaya başlayacağız. Haziran ayının sonuna doğru ise binamız tam olarak bitecek ve hizmet vermeye başlayacak. Çerkezköy’ün daha güvenli bir hale gelmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

TEDES Projesi kapsamında Çerkezköy Belediyesi tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen araçlar için teşekkürlerini sunan İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan “Çerkezköy’ün daha güvenli bir kent olması için hep birlikte çalışmalar yapıyoruz. TEDES projesi kapsamında Belediyemiz ile ortaklaşa çalışmalar yürütüyoruz. Projenin Çerkezköy’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

203 ADET FARKLI KAMERA YERLEŞTİRİLECEK

TEDES projesi kapsamında toplam 203 adet farklı özelliklerde kamera yerleştirilecek. 26 yeni, 20 tane de mevcut eski noktaya 46 adet HD hareketli kamera ve hareketli kamera noktalarını destekleyecek 100 adet sabit HD kamera konuşlandırılacak. Ayrıca 5 adet yeni, 4 adette mevcut eski nokta olmak üzere toplam 9 noktaya 34 adet şerit Plaka Tanımlama Sistemi (PTS), 5 ayrı noktaya 9 adet Kırmızı Işık ve Hız İhlali sistemi, 4 noktaya 10 adet Kırmızı Işık İhlali sistemi son olarak da 2 ayrı noktaya 4 adet Hız İhlali (RADAR) sistemi konulacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.