TEDES Projesi ihaleye çıktı

Trafik Elektronik Denetleme Sistemi’nin (TEDES) ihalesi gerçekleşti. 7 milyon 530 bin TL muhammen bedelle ihaleye çıkan projeye, ihaleye katılan 7 firmanın içinden en düşük teklifi 4 milyon 991 bin TL ile Ekin Teknoloji isimli firma verdi.

TEDES Projesi ihaleye çıktı
23 Temmuz 2016 Cumartesi 14:19

7 FİRMA KATILDI

TEDES ve KGYS yapım işinin ihalesi önceki gün Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu Odası’nda gerçekleşti. Doyap Yapı, Ekin Teknoloji, İsbak İstanbul Ulaşım, Karel Elektronik, Asis Elektronik, Proline Bilişim ve Özkardeşler Elektronik firmalarının katıldığı ihale saat 10.30’da başladı.

7 MİLYON 530 BİN MUHAMMEN BEDELLE İHALEYE ÇIKTI

İhaleye katılan firmalar içinden Doyap yapı 6 milyon 980 bin TL, Ekin Teknoloji 4 milyon 991 bin TL, İsbak İstanbul ulaşım 17 milyon 143 bin TL, Karel Elektronik 5 milyon 873 bin TL, Asis Elektronik 9 milyon 972 bin TL, Proline Bilişim 6 milyon 595 bin TL ve Özkardeşler Elektronik 5 milyon 758 bin TL ile ihaleye girdi.

EN DÜŞÜK TEKLİF ELİN TEKNOLOJİ’DEN

7 milyon 530 bin muhammen bedelle ihaleye çıkarılan TEDES ve KGYS yapım işine en düşük teklifi veren firma 4 milyon 991 bin TL ile Ekin Teknoloji oldu. İhale, İhale Komisyonu’nun yapacağı incelemenin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın onayına sunulacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.