Tek Park’ta yeni dönem

Çerkezköy Kapalı Otoparkı’nda oluşturulan ödeme noktası ile park ücretini ödemek isteyen vatandaşlar nakit ya da kredi kartı kullanarak borçlarını 7 / 24 ödeyebilecekler

Tek Park’ta yeni dönem
11 Şubat 2016 Perşembe 18:03

ÖDEME NOKTASI OLUŞTURULDU

Tek Park yetkilileri konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Araç plakaları üzerinden kesilen otopark ücretleri artık 7 gün 24 saat nakit ya da kredi kartıyla ödenebilecek. Şimdiye kadar Pazar günü hariç, haftanın diğer günlerinde saat 09.00 – 17.00 arasında ödeme yapabilen vatandaşlarımız artık canları ne zaman isterse ödemelerini o zaman yapabilecekler.” ifadelerine yer verildi.

TADİLAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Kapalı Otoparkı’nda süren çalışmalar hakkında da bilgilendirmede bulunan yetkiler, “Kapalı Otopark’ın elektrik bakımı tamamlandı, tavan ve duvarlarda oluşan yarıklar dolduruldu. Yağan yağmurlar nedeniyle çalışmalar tahmini olarak 2 hafta daha sürecek. Hem kullanılan malzemenin uygunluğunu test etmek hem de TESKİ ekiplerinin su giderlerini ve rögar kapaklarını yenilemesi yönündeki çalışmalar da devam ediyor.” açıklamalarında bulunuldu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.