Tek sıkıntı ofansta çoğalamıyoruz

1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu düzenlediği basın toplantısı ile Muratlı Belediyespor karşılaşmasını değerlendirdi. Çolakoğlu yaptığı açıklamada, “Hiç kimseyi küçümsemiyor, kendimizi de büyük görmüyoruz. Ama iyi bir takım olduğumuzu da her ortamda dile getiriyoruz. En kolay ve en rahat alabileceğimiz bir maçtı fakat gol bulamayınca 90 dakika sonunda bir puana razı olduk. Defans anlamında iyiyiz. Gözle görülen problem ise ofansta biraz çoğalamıyoruz. Bununla ilgili de güzel bir zamana denk geldi ve bu hafta bay geçeceğiz. Bay haftasında bunların hepsi değerlendirilecek” dedi

Tek sıkıntı ofansta çoğalamıyoruz
27 Kasım 2014 Perşembe 08:32

BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, düzenlediği basın toplantısı ile hafta sonu oynanan Muratlı Belediyespor karşılaşmasını değerlendirdi. Çolakoğlu yaptığı açıklamada, “Öncelikle maç zaten seyircisiz ve cumartesi gününe denk gelemsinden dolayı gene de taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Diğer yandan taraftar grubumuzda her zaman olduğu gibi bizler bu maçta da yalnız bırakmayarak diğer taraftarlarla birlikte tellerin arkasından müsabakayı takip ettiler. Belediye Başkanımız Vahap Akay ve Meclis Üyeleri de karşılaşmayı izlemeye gelirken, bizler bu maçta yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

RAKİBİN TEK ATAĞI VARDI

Karşılaşmanın ilk on dakikasında etkili bir oyun sergilediklerinin altını çizen Sebahattin Çolakoğlu, “Net bir pozisyonumuz vardı ve bizler bunun penaltı olduğunu düşünüyoruz. İlk devre de sadece rakibin bir atağı vardı. Biz Oğuz ile sağ kanatta, Bahadır ile de sol kanatta etkili olduk ama ileri de final paslarını yapamadık. Devre arası değişiklikler oldu ve bu değişikliklerde de şanssızdık. Nedeni ise sol açıkta Bahadır oyundan çıktı ve uzun bir sakatlık dönemi geçiren Gökhan küçük ikinci devre başladı. Şafakla şanssız bir pozisyonda çarpışmasında omzunda bir zedelenme meydana geldi. 12 dakika oyunda kaldıktan sonra mecburen çıkmak zorunda kaldı. Bu sefer de sol tarafa Gürel’i aldık. Şanssızlıktan dolayı sadece bir kanatta oyuncu değişikliği yapabildik” açıklamasında bulundu.

90 DAKİKA SONUNDA BİR PUANA RAZI OLDUK

İkinci yarı da baskıya kaldıkları yerden devam ettiklerini ifade eden Çolakoğlu, “Şafak ve Oğuz’un ayağından gol bulabilirdik. Duran toplarda ileriye çıkan defans oyuncularımız İsmail ve Tuna olsun bunlarla da pozisyona girdik ama bir türlü golü bulamadık. Rakibe baktığımız zaman bu 5 maçın sonunda belki de en rahat yenebileceğimiz bir maçtı. Hiç kimseyi küçümsemiyor, kendimizi de büyük görmüyoruz. Ama iyi bir takım olduğumuzu da her ortamda dile getiriyoruz. En kolay ve en rahat alabileceğimiz bir maçtı fakat gol bulamayınca 90 dakika sonunda bir puana razı olduk. Bir puanda kendi evimizde tabi ki önemli. Ters bir topla mağlupta olabilirdik” dedi.

TEK PROBLEM OFANSTA ÇOĞALAMIYORUZ

Ortaya konan futboldan dolayı oyuncuları tebrik eden Çolakoğlu, şöyle devam etti; “Maç boyunca özverili bir oyun sergileyen tüm futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Ortada bir başarısızlık ve umudumuzu kaybetmişlik yok. Her ne kadar rakiplerimiz arasında Çorlu 1947 takımı ile iki puan fark olsa da 5 maçın sonunda 3 galibiyet iki beraberliğimiz var. Kalemizde sadece 2 gol gördük. Defans anlamında iyiyiz. Gözle görülen problem ise ofansta biraz çoğalamıyoruz. Bununla ilgili de güzel bir zamana denk geldi ve bu hafta bay geçeceğiz. Bay haftasında bunların hepsi değerlendirilecek. Devre arası yaklaşıyor ve düşünülen yeni isimler var. Bunlarla görüşülecek. Aynı zamanda maçtan sonra futbolcularımız bugüne kadar yapacaklar.”

DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ

Karadeniz Gençlikspor karşılaşmasına da değinen Sebahattin Çolakoğlu, “Önümüzde ki bay haftasını atlattıktan sonra şu an için en önemli hafta Karadeniz deplasmanına gidiyoruz. Her takım içerde de olsa dışarıda da olsa puan alabilecek seviyede. Haftalar geçtikçe şaşırtıcı sonuçlar çıkabiliyor. Biz her maçı her hafta ona göre değerlendiriyoruz. Bu hafta kiminle oynuyorsak ona konsantre oluyoruz ve olmak da zorundayız. Karadeniz Gençlik baktığımız zaman ters sonuçlar da alabiliyor ve nihayetinde deplasmana gidiyoruz ve 3 puanı almak zorundayız. Sakatlık yaşamadan bitirmek istiyoruz ve akabinde de içeride Çorlu 1947 maçımız var. Beklide sezonun en önemli maçı olacak. 5 maç geçti ve artık işimizi keşkelere bırakmayacağız. Maç 90 dakika ve oynanıp bitiyor. Tek düşüncemiz deplasmanda 3 puan ile dönmek” dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.