Tekirdağ Armaspor Voleybolda şampiyon oldu

Voleybol genç erkeklerde Tekirdağ Armaspor şampiyon oldu. 2014-2015 voleybol sezonu Tekirdağ genç erkekler kategorisinde Armaspor şampiyonluğunu ilan ederek ilimizi 5-6-7 Mayıs tarihlerinde oynanacak grup maçlarında temsil etme hakkı kazandı

Tekirdağ Armaspor Voleybolda şampiyon oldu
25 Mart 2015 Çarşamba 18:11

 HEDEF TÜRKİYE FİNALİ

Son maçında rakibi Çorlu Gençlikspor'a 3-2 mağlup olmasına rağmen ilk maçı 3-0 kazandığı için İl şampiyonu olan Armaspor kulübü Başkanı Hüseyin Gür yaptığı açıklamada, "Öncelikle İlimizi nerede yapılacağı daha sonra belli olacak olan grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazandığımız için son derece mutluyuz. Bize bu başarıyı getiren tüm sporcu kardeşlerimize teşekkür ederiz. Hedefimiz grup müsabakalarını geçip Türkiye finali oynamak" dedi.

DESTEK BEKLİYORUZ

2009 yılında kurulmuş bulunan turuncu-beyazlı Tekirdağ Armaspor'un genç erkeklerin yanı sıra yıldız erkekler, yıldız kızlar ve küçük kızlar kategorilerinde mücadele verdiklerini belirten kulüp başkanı Hüseyin Gür, "Yaklaşık 150 civarında lisanslı sporcumuz bulunmaktadır. Hedefimiz  ilimizden milli voleybolcu çıkartmaktır. Tüm işadamlarımızın ve spora gönül vermiş her kesimin desteklerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.