Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şarköy Hizmet Binası törenle açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şarköy Hizmet Binası törenle hizmete açıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şarköy Hizmet Binası törenle açıldı
22 Kasım 2014 Cumartesi 07:56

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın insan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde uygulamaya koyduğu ve her hafta bir ilçede gerçekleştirilen ‘Hizmet Kervanı’ kapsamında dile getirdiği ‘Her ilçede Büyükşehir Hizmet Binaları olacak’ sözü hayata geçiyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki ilk Hizmet Binası Şarköy’de açıldı. Açılış töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi’nin ilk Hizmet Binasını Şarköy’de açmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, “Göreve geldiğim günden bu yana 11 ilçemizi, mahallelerimizi ve köylerimizi sürekli geziyorum. Vatandaşlarımızla sürekli iç içe olmaya çalışıyorum. Halkımız Büyükşehirden hizmet bekliyor.

TAŞIN ALTINA

Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ben, tüm ekibim ve tüm ilçe belediye başkanlarım ile birlikte Saray’ın Sefaalan’ından Şarköy’ün Terziköy’üne kadar insanlarımıza en iyi hizmeti götürebilirsek en büyük mutluluğu da biz yaşayacağız. Şarköy’e de Süleyman Başkanım ile birlikte büyük bir emek harcayacağız. 5 sene sonra bize verdiğiniz oyları ananızın ak sütü gibi size helal ettireceğiz. Biz bunu yapmaya mecburuz. 5 sene sonra farklı bir Şarköy olacak. Büyükşehir artık hizmete başlamıştır ancak büyükşehir olayının, hizmet olayının siyasal boyutu olmaz. Tüm siyasi partilerle birlikte hepimiz bu taşın altına elimizi koymak durumundayız. Bu taş ağır bir taş. Taşın altına her konulan el o taşı hafifleyip yukarı kaldıracaktır.

YENİ BİR MODEL ÇİZİYORUZ

Biz yeni bir büyükşehir modeli çiziyoruz. Yeni Büyükşehir Belediye Başkan modeli çiziyoruz. Ben Tekirdağ’ın ilk Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Ben bir model olmak zorundayım. Benden sonra gelecek olan başkanlara örnek teşkil etmek durumundayım. Her davranışımla, her tavrımla, her icraatımla gelecekteki büyükşehir belediye başkanlarına model olacağım. Nasıl olacağım, büyükşehir belediye başkanı çalışkan olacak, günde 18 saat çalışacak, yüzü hep gülecek, vatandaşlarına hep sempatik olacak ve büyükşehir belediye başkanı temsili ettiği kurumun bir kuruşunu dahi namusu gibi koruyacak. Bu duygu ve düşüncelerle Şarköy hizmet binamızın hayırlı olmasını diliyorum. Büyükşehir Belediyesi’nin başta TESKİ olmak üzere en önemli birimleri Şarköy halkına hizmet etmek için bu binada hazır olacak” dedi.

KURDELA KESİLDİ

Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta da bir konuşma yaparak yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundular. Konuşmaların ardından kurdela kesilerek Şarköy Hizmet Binası hizmete açıldı.

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Başkan Albayrak, Kaymakam Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Süleyman Altınok, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta ve Genel Sekreter Murat Yazan ile birlikte binayı gezerek incelemelerde bulundu ve çalışma sistemi ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Albayrak açılışın ardından yeni hizmet binasında ilk toplantısını gerçekleştirerek daire başkanları ve yetkililer ile birlikte bir durum değerlendirmesi yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.