Tekirdağ halkı, Tekirdağ’ımızı Yunan işgalinden kurtardı

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı

Tekirdağ halkı, Tekirdağ’ımızı Yunan işgalinden kurtardı
13 Kasım 2017 Pazartesi 13:49

ÖZVERİNİN, FEDAKARLIĞIN VE GAYRETİN BİR SONUCUDUR
“Türk milleti unutulması mümkün olmayan, zor şartlarda verdiği onurlu ve haklı mücadele ile Kurtuluş Savaşı'nı kazanmıştır.
Kurtuluş, büyük bir özverinin, fedakarlığın ve gayretin bir sonucudur. Elbette ki kurtuluş, toplumsal dayanışmanın milli birlik ve beraberliğin adı olarak tarihimizdeki eşsiz yerini almıştır. Kurtuluş savaşı yıllarında ülkemizin dört bir yanında onurlu mücadeleler verilmiş şanlı destanlar yazılmıştır.
Bu şanlı destanlardan bir tanesi de Kurtuluş Savaşı sırasında şerefli mücadele veren Tekirdağ halkı bundan tam 95 yıl önce bugün yani 13 Kasım 1922‘de Tekirdağ’ımızı Yunan İşgalinden kurtararak yazmıştır.
Tekirdağ’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılında bu cennet diyarı bizlere vatan yapan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, canlarını feda eden şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, tüm hemşerilerimin 95. kurtuluş yıl dönümünü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.