Tekirdağ Şampiyonundan Çetin’e Ziyaret

Voleybol Küçük Erkekler Tekirdağ şampiyonu olan Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu öğrencileri Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ziyaret etti.

Tekirdağ Şampiyonundan  Çetin’e Ziyaret
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
22 Şubat 2022 Salı 12:46

Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu Okul Müdürü Levent Akın, beden eğitimi öğretmeni Sergen Güner ve şampiyon öğrencileri ağırlayan Başkan Çetin, tebrik ederek, Bolu’da gerçekleştirilecek bölge şampiyonasında başarılar diledi.

TEKİRDAĞ ŞAMPİYONU OLDULAR

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Voleybol Küçük Erkekler Tekirdağ şampiyonu olan Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Levent Akın ve beden eğitimi öğretmeni Sergen Güner ile Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ziyaret etti.

BÖLGE ŞAMPİYONASINDA İLİMİZİ TEMSİL EDECEKLER

Oynadıkları 6 maçı da kazanarak şampiyon olduklarını belirten ve takım hakkında bilgi veren Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu Okul Müdürü Levent Akın, Bolu’da düzenlenecek bölge şampiyonasında Tekirdağ’ı temsil edeceklerini söyledi.

“EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİNİZE GÜVENİM TAM”

Eğitim ve eğitimcinin her daim destekçisi olduklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Öğrenci nüfusunun fazla olduğu ilçemizde öğrencilerimizin sporun çeşitli branşlarında gösterdikleri performans ve kazandıkları başarılar bizleri gururlandırıyor. İl birincisi olan takımımızı da tebrik ediyor ve Bolu’da gerçekleştirilecek bölge şampiyonasında başarılar diliyorum. Bolu’da da ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize güvenim tam.” dedi.

Başkan Çetin, ziyaret sonunda şampiyon öğrenciler Mert Gürel, Sadık Yaman, Ahmet Can Arifoğlu, Metehan Öziç, Gökberk Doruk Soyak, Doruk Aras Menemen, Olcay Korkmaz, Ada Uslu, Efe Vatansever ve Sefa Aygün, Okul Müdürü Levent Akın ve beden eğitimi öğretmeni Sergen Güner hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.