Tekirdağ SGK Müdürü Alan Çorlu SGK inşaatını inceledi

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan, inşaat çalışması devam eden Çorlu SGİM Hizmet Binası’nda incelemelerde bulundu

Tekirdağ SGK Müdürü Alan Çorlu SGK inşaatını inceledi
12 Nisan 2014 Cumartesi 07:44

Tanışma ve bilgi amaçlı Çorlu Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Remzi Altındağ’ı ve personeli ziyaret eden İl Müdürü Derya Alan, Remzi Altındağ ile görüşmesinin ardından personelli tek tek dolaşarak tanıştı ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Birim şefleri ve personeller ise, İl Müdürü Derya Alan’a görevinin hayırlı olmasını dileyerek, memnuniyetini ifade ettiler.
İNŞAATI GEZDİ
Daha sonra inşaat çalışmaları devam etmekte olan Çorlu Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü Hizmet Binası’na giderek inşaat şantiyesindeki çalışmaları denetledi.
SONBAHARDA AÇILACAK
2014 sonbahar döneminde hizmete açılması planlanan Hizmet Binası’nın inşaatını Merkez Müdürü Remzi Altındağ ile gezen İl Müdürü Derya Alan, Çorlu Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü inşaatında gayretli bir çalışma olduğunu inşaatın kısa sürede bitirip vatandaşlarımıza ve paydaşlarımıza daha iyi ferah bir ortamda hizmet vereceklerini söyledi.
KOLAYLIK SAĞLAYACAK
Şantiye Şefi Teknisyen Selami Engin ise, ihale kapsamında 2014 Kasım ayında teslim edeceklerini taahhüt ettiklerini belirterek, “Çorlulu olduğum için taahhüt tarihinden önce ekim ayı gibi bitirmeyi planlıyorum. Yapılan hizmet binasının Çorlu’da yaşayanlar için büyük kolaylık sağlayacak. Çorlulular hizmete girecek olan Merkez Müdürlüğü ile daha kısa sürede hizmet alacaklar ’’ dedi.
İl Müdürü Derya Alan, görevlilerden bilgi aldıktan sonra tesislerden ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.