Tekirdağ’da 9 ilçe AKP’nin, 2 ilçe MHP’nin! ​

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde henüz Tekirdağ adaylarını açıklamayan Cumhur İttifakı’nda hangi ilçelerde hangi partilerin adaylarının yarışacağı belli oldu. Buna göre 11 ilçesi bulunan Tekirdağ’ın 9 ilçesinde AKP adayları, 2 ilçesinde ise MHP adayları Belediye Başkanlığı için yarışacak

Tekirdağ’da 9 ilçe AKP’nin, 2 ilçe MHP’nin! ​
22 Ocak 2019 Salı 09:57

AKP ile MHP işbirliğinde oluşan Cumhur İttifakı’nın Tekirdağ genelinde hangi ilçelerde aday çıkaracakları belli oldu.

SARAY VE HAYRABOLU MHP’YE BIRAKILDI
AKP ile birlikte Cumhur İttifakı çatısı altında yer alan MHP’nin Tekirdağ’da iki ilçede aday çıkaracağı öğrenildi. 2014 Yerel Seçimlerinde CHP’nin ardından ikinci parti olarak çıktığı Saray ve Hayrabolu İlçelerinde MHP adayları yarışacak.

9 İLÇEDE AKP ADAYLARI SEÇİME GİRECEK
Saray ve Hayrabolu ilçelerinin MHP’ye bırakılacağı öğrenilirken geriye kalan Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu, Süleymanpaşa, Malkara, Muratlı, Ergene, Marmaraereğlisi ve Şarköy’de AKP adaylarının yarışacağı öğrenildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.