Tekirdağ’da CHP’ye oy atanlar pişman!

Ak Parti Saray İlçe Başkanlığı Ekim Ayı Danışma Meclisi Toplantısı İl Başkanı Ahmet Akçay’ın katılımıyla Tuana Düğün Salonu’nda yapıldı. Yeni yönetimin ilk toplantısında yeni başkan Özkan Yaman ile eski başkan Ecivet Sevim’in yan yana takip ettiği toplantıda Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Engin Çebi Tekirdağ’da CHP’ye oy atanların pişman durumda olduğunu söyleyerek, “Bu seçimlere birlik ve beraberlik içinde girdiğimizde Tekirdağ’dan büyük bir başarıyla ayrılacağımızdan şüphem yok” dedi.

Tekirdağ’da CHP’ye oy atanlar pişman!
20 Ekim 2014 Pazartesi 08:16

Ak Parti Saray İlçe Başkanlığı Ekim Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Tuana Düğün Salonu’nda yapıldı.

Divan’ın oluşturulmasıyla başlayan toplantıda Divan Başkanlığı’na Ak Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Engin Çebi, Divan üyeliklerine Belediye Meclis Üyesi Gürkan Kesim, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Aksoy ve Kadın Kolları Başkanı Seher Yeşil seçildi.

YENİ TÜRKİYE İLE DEMOKRASİ KÖK SALDI
Toplantıda ilk konuşmayı yapan Divan Başkanı Engin Çebi şunları ifade etti:
“Yeni Türkiye ile birlikte demokrasinin bu topraklarda kök salmasını sağladık. Bunu başarırken her seçimde halkımızın büyük desteğini almayı da başardık. En son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 14 siyasi parti ve STK’ların adayına karşı, Başbakanımız Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı seçildi.

PARALEL YAPI DAĞITILACAK!
Ak Parti’nin 12 yıllık iktidarı boyunca Tekirdağ’a 7 Milyar TL’lik yatırım yaptık. Bu yatırımlara karşın kendimizi iyi anlatamadık. Şuanda Tekirdağ’da CHP’ye oy atan vatandaşlarımız pişman durumda. BU seçimlere birlik ve beraberlik içinde girdiğimizde Tekirdağ’dan büyük bir başarıyla ayrılacağımızdan şüphem yok. Milletvekilliği seçimlerinde Tekirdağ ve Saray’da Ak Parti Bayrağını en iyi şekilde dalgalandıracağız. Partimiz oldukça önemli bir kongre dönemine girmiş bulunuyor. Bu kongre süreci paralel yapının bütün musibetleriyle dağıtılmasının kaynağı olacaktır. “

YAMAN TEŞEKKÜR ETTİ
Çebi’nin ardından açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Özkan Yaman, yeni yönetim olarak ilk danışma meclisi toplantısını yapmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, toplantıya katılım gösteren herkese teşekkür etti.

YENİ ANAYASAYI YAPACAĞIZ
Toplantıda kısa bir konuşma yapan Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay şunları ifade etti:

“Ak Parti ile birlikte siyasilere olan güvensizlikte ortadan kalkmış oldu. Bunda Ak Parti’nin verdiği bütün sözlerin arkasında durması oldukça etkili oldu. Kongre sürecimiz Yeni Türkiye’nin kök salması açısından büyük bir öneme sahip. Bu kongre sürecinde yeni Türkiye’nin kadroları da ortaya çıkacaktır. Bu kadrolarla halkımızın değerleriyle, inancıyla ve maneviyatıyla uygun bir anayasa yapacağız. Bu anayasa, sivil bir anayasa halkımızın, ülkemizin ihtiyacı var. Bu ihtiyaca Ak Parti olarak karşılık vereceğiz” dedi.

BASINA KAPALI DEVAM ETTİ
İl Başkanı Ahmet Akçay’ın konuşmasının ardından İlçe Danışma Toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş - 10 yıl önce
tekirdağa yatırımı cebinizden yapmadınız. gelir sıralamasında 5-6 sırada tekirdağ o kadar vergi geliri alıp birde yatırım yapmayacakmıydı? birde pişman mişman edebiyatı artık sıktı. 6 ayda kim neye karar vermiş? :)