Tekirdağ’ın gururu oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen 1. Halkçı Liseliler Kurultayı'nda Halk-Lis Tekirdağ İl Başkanı Cenk Işıksel, Genel Merkez Dönem Sözcüsü (Genel Başkanı) seçildi. İki listenin yarıştığı ve ‘‘çarşaf liste yöntemi’’ ile yapılan Kurultay'da kullanılan oyların tamamını alan Işıksel, seçilen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ile birlikte CHP Lise Örgütlenmesi’ni yönetecek

Tekirdağ’ın gururu oldu
26 Aralık 2016 Pazartesi 10:57

KILIÇDAROĞLU VE İNCE TEBRİK ETTİ

Yeni seçilen Halk-Lis Yönetimi’ni makamında kabul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘‘Mustafa Kemal'in aydınlanma ışığını taşıyacak gençler sizlersiniz, umudumuz sizlersiniz, çalışmalarınızda başarılar diler, tebrik ederim.’’ dedi. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce de Cenk Işıksel'i telefonla arayarak tebriklerini iletti. Her koşulda destekçisi olacaklarını belirten İnce, ‘‘Sana ve seçilen tüm arkadaşlarına başarılar diliyorum, yolunuz açık olsun.’’ dedi.

KÖPRÜLÜ MESAJ YAYIMLADI

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de kendi sosyal medya hesabından Cenk Işıksel'in dönem sözcüsü seçilmesi üzerine ‘‘Halkçı Liseliler 1. Kurultayı'nda Halk-Lis Dönem Sözcüsü seçilen kardeşim Cenk Işıksel'i tebrik eder, başarılar dilerim.’’ mesajını yayımladı.

GENÇLİĞİMİZİ TESLİM ETMEYECEĞİZ

Kurultay'ın ardından konuşan Halk-Lis dönem sözcüsü Cenk Işıksel, ‘‘Genel Merkezimizde yapılan Kurultay, lise örgütlenmemiz adına büyük bir gün olarak tarihe geçmiştir. Bu emeği gösteren başta Kurucu Genel Başkanımız Doğukan Kurnaz'a ve tüm MYK üyeleri ile il başkanlarına teşekkür ediyorum. Tekirdağ'da başarılı çalışmalara imza atan bir lise örgütümüz var, bu çalışmaları 81 ile yaymak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Görüldüğü üzere önümüzde bir referandum süreci yaşanacak, Halkçı Liseliler olarak geleceğimizi, gençliğimizi bu zihniyete teslim etmemek adına Anadolu ve Trakya'da var gücümüzle çalışacağız. Yolumuz Mustafa Kemal'in yolu, rehberimiz Bursa Nutku.’’ ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.