Tekirdağlı hemşerilerimin Kurtuluş Bayramını kutluyorum

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı

Tekirdağlı hemşerilerimin Kurtuluş Bayramını kutluyorum
13 Kasım 2017 Pazartesi 13:56

TÜRK’ÜN YENİLMEZLİĞİ DÜNYAYA BİR KERE DAHA GÖSTERİLMİŞTİR
“Bu gün, Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümünü kutlamanın büyük gururunu ve onurunu yaşıyoruz.
Büyük Türk Milletinin, kendisini yok etmek isteyen işgalci güçlere karşı 95 yıl önce elde ettiği büyük zafer,  Kahraman Milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kadın, erkek, genç, yaşlı, her kesiminin canını dişine takarak kanıyla yazıp tarihe armağan ettiği eşsiz kahramanlık destanıdır. Kazanılan büyük zaferle sadece Vatan toprakları kurtarılmamış, Türk’ün yenilmezliği dünyaya bir kere daha gösterilmiştir. Bugün Anadolu insanının onurunu, gururunu, din, vatan, millet ve bayrak sevgisini ve kahramanlıklarını göstermesi bakımından da önemli ve tarihe not düşülecek bir gündür. Bu gün yapılan bu kutlamaların amacı; o yıllarda yaşanan acıları anlayabilmek ve bu acılardan ders çıkarabilmektir. O gün bizlere bu acıları yaşatan küresel güçler geçen süre zarfında da boş durmamış, insanlarımızın huzurunu bozmak için akla hayale gelmeyen yöntemlerle bizi birbirimize düşürmek için uğraşmış, güçsüz hale getirmek için çaba sarf etmişlerdir. Ancak aziz milletimizin şanlı tarihinden de anlaşılacağı gibi hiçbir dönemde birliğimizi ve beraberliğimizi bozmayıp, yekvücut olarak vatanımızı ve milli değerlerimizi sonsuz bir inanç, azim ve kararlılıkla müdafaa etmişizdir.
Tekirdağ halkı vatan sevgisinin ve özgürlüğün her şeyin üzerinde olduğunu ve tek yürek olduğumuzda, geleceğe umutla bakabildiğimizi dün olduğu gibi  bugün de göstermekte, aynı makus talihi yaşamamak için birliğimize ve istiklalimize kararlılıkla sahip çıkmaktadır. Ülkemizin ve şehrimizin büyük mücadeleler sonucu bu günlere geldiğimizi asla unutmamalıyız. Milletçe, bu büyük medeniyet birikiminin mirasçıları olarak, bize kucak açan bu verimli topraklarda, barış ve kardeşliği yükseltmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya, huzur ve güven içerisinde yaşamaya ve Cumhuriyetimizi yaşatmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, bu topraklarda hür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, kutsal vatan topraklarımızın her bir karışı için göğsünü siper eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anarken, tüm Tekirdağlı hemşerilerimin Kurtuluş Bayramını kutluyor, en derin duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.