Tekirdağspor 3 puanı 3 golle aldı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Tekirdağspor ligin 15.hafta karşılaşmasında Çengelköyspor ile karşı karşıya geldi. Zirve mücadelesini yakından ilgilendiren karşılaşmada Tekirdağspor, rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyerek karşılaşmadan 3-0 gibi net bir skorla ayrılmayı başardı

Tekirdağspor 3 puanı 3 golle aldı
28 Ocak 2015 Çarşamba 18:28

 GOL PERDESİNİ MUSTAFA AÇTI

Bölgesel Amatör Lig’de üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Tekirdağspor ile Çengelköyspor Tekirdağ Namık Kemal Stadında karşılaştılar. Mücadeleye Tekirdağspor’lu taraftarların da ilgisi yoğun olurken, karşılaşmayı yaklaşık 10 Bin taraftar izledi. Mücadelenin başlama vuruşu ile beraber Tekirdağspor etkili olmaya başladı. Sağ ve sol kanattan rakip sahada baskı kuran sarı-siyahlı ekip gole yaklaşan taraftı. Tekirdağspor’da 22. dakikada Birol sağ çaprazdan ceza sahasında bulunan Mustafa Aydoğdu’yu gördü. Mustafa Aydoğdu’nun muhteşem volesi ile Tekirdağspor 1-0 öne geçti.

İLK DEVRE 1-0 TAMAMLANDI

Golün ardından ataklarını kesmeyen Tekirdağspor üst üste pozisyonlar yakalamasına rağmen bu pozisyonları değerlendiremedi. Çengelköyspor ise üstüne gelen rakibinin savunmasında verdiği boşluklardan faydalanarak kontra ataklarla pozisyona girdi fakat değerlendiremedi. Mustafa’nın muhteşem volesi ile gelen gol ilk 45 dakikanın skorunu belirledi. 1-0.

TEKİRDAĞSPOR SAHAYI ÇENGELKÖY’E ADETA DAR ETTİ

Karşılaşmada dakikalar 71’i gösterdiğinde Orhan’ın ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Birol, kalecinin sağından topu ağlara gönderdi. Birol golü attıktan sonra Tekirdağspor Başkanı Mustafa Aydoğdu’dan cep telefonu alarak takım arkadaşlarıyla sahada selfie çekti. Golden sonra rahat nefes alan Tekirdağspor, taraftarının da desteğini alarak Çengelköy’e sahayı adeta dar etti.

KAPANIŞ GOLÜ UĞUR’DAN GELDİ

89’uncu dakika da Birol topu soldan getirdi. Ceza sahasında boşta olan Uğur’u gördü. Uğur önce kaleciyi sonra savunmayı geçtikten sonra topu ağlara gönderdi. Karşılaşma bu golle sona erdi. Tekirdağspor için hayati önem taşıyan karşılaşmayı 3-0 kazandı.

ŞAMPİYON OLMADIK SADECE BİR MAÇ KAZANDIK

Maçtan sonra açıklama yapan Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı, “Bugün sahada bizler harika olduğumuz kadar taraftarımız da harikaydı. Görüldü ki bu takımı yalnız bırakmazsak bu takım bu sene şampiyon olacak. Bugün biz şampiyon olmadık, sadece bir maç kazandık. Anafartalar’ı herkes çantada keklik görüyor ama o maça dikkat etmemiz gerekiyor. Takımıma, taraftarıma buradan teşekkür ediyorum. Bizi desteklemeye devam etsinler” açıklamasında bulundu.

KEŞAN ANAFARTALAR TAKIMI İLE KARŞILAŞACAK

Tekirdağspor 1 Şubat Pazar günü Keşan Atatürk Stadında, ligin zayıf ekiplerinden Keşan Anafartalar ile karşı karşıya gelecek.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.