Tekirdağspor, Çınarlıspor’u 2-0 ile geçti

Bölgesel Amatör Lig’de 5. hafta mücadelesinde Tekirdağspor sahasında Çınarlıspor’u konuk ederken mücadeleden 2-0 galip ayrıldı ve puanını 6’ya yükseltti

Tekirdağspor, Çınarlıspor’u 2-0 ile geçti
23 Ekim 2014 Perşembe 08:04

İLK YARI 1-0 BİTTİ
Bölgesel Amatör Lig’de 5. Hafta mücadelesinde Tekirdağspor ile Çınarlıspor Namık Kemal Stadyumunda karşı karşıya geldi. Mücadelenin başlama düdüğü ile iki takımda kontrollü oyunu elden kaybetti. İlk yarının ilk çeyreğinin ardından rakip sahada etkili olan Sarı-Siyahlı ekip 17. dakikada Ramazan’ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra bir çok net gol fırsatından yararlanamayan Tekirdağspor başka gol bulamayınca ilk yarı 1-0 sona erdi.

TEKİRDAĞSPOR 2-0 GALİP AYRILDI
Mücadelenin ikinci yarısının başlamasıyla beraber Çınarlıspor beraberliği yakalama adına yaptığı hücumlardan eli boş dönerken Tekirdağspor maçın 60. dakikasında Birol Öztürk’ün ayağından bulduğu gol ile durumu 2-0’a getirdi. Aradaki farkın 2’ye çıkmasıyla beraber oyunu rolantiye alan Tekirdağspor son yarım saatlik sürede rakibine pozisyon vermeyince maçın 90 dakikası 2-0’lık skor ile tamamlandı.

ŞAMPİYON OLMAK İÇİN DAHA FAZLA KAZANMAMIZ GEREKİYOR
Karşılaşma sonrası Tekirdağspor Teknik Direktörü Tevfik Saygılı basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Saygılı, çok zor bir gurupta yer aldıklarını ifade ederek şunları kaydetti; “Bu gurup çok zorlu bir gurup. Tüm takımlar bu gurubun bilincinde. Oyuncularımız  şampiyon olmak için buraya geldiler.  Şampiyonluk yarışı son ana kadar da kalabilir.  Bu gurupta neler olacağı belli olmaz. Bu yarışın içinde olmak istiyoruz. İlk haftalardaki sonuçlar isteğimiz gibi olmadı. Bu yüzden üzerimizde bir baskı oluştu.  Ama her maçımız daha iyi gidiyor. Bu maç iyi şeyler yaptık ama zaman zamanda o stresin etkisi bizi etkiledi. Buda buradaki ortamın getirdiği ortamın baskısıdır. Bizim maç ayırma lüksümüz yok. Her maçı kazanmak istiyoruz.  Eğer deplasmanda kazanamıyorsak kaybetmemeye bakacağız. Daha çok erken.  Kimin kazandığı, kimin kaybettiği şu an belirleyici olmaya bilir. Şu an taşlar daha yeni yeni bir yerine oturuyor.  6-7 haftadan sonra daha belirgin olacaktır. İlginç bir gurup, ilginç sonuçlar ortaya çıkıyor. Gerçekten çok şaşırtıcı.  Çınarlıspor için de bize çok basit bir takım olarak söylediler ama öyle bir takım olmadığını düşünüyorum. Bu ligde kazanabildiğin kadar kazanacaksınız. Şampiyon olmak için çok daha fazla maç kazanmamız gerekiyor.”

Haber: Uğur Can Avcılar


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.