TEKPARK sürücüleri icraya verecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEKPARK A.Ş.’nin park ücretini ödemeyen sürücülerden park ücretlerinin icra yolu ile tahsil edeceği belirtildi.

TEKPARK sürücüleri icraya verecek
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
31 Temmuz 2019 Çarşamba 13:04

ÖDEMEYENLER İCRAYA VERİLECEK
TEKPARK A.Ş. otopark ücretini ödemeyen araç sürücülerinden alacağını icra yolu ile tahsil etmek için şirket avukatları ile hukuki yollara başvuracak. TEKPARK uygulamasının başlandığı tarihten itibaren park ücreti olanlar ve 50-100 TL borcu olan araç sürücüleri başta olmak üzere TEKPARK alacaklarını tahsil etmek amacıyla icra yoluyla birlikte tahsilat işlemlerine başlayacağı öğrenildi. TEKPARK’ın il genelinde bu uygulamayı başlatacağı öğrenilirken yetkililer icra işlemleri başlamadan borcu olan sürücülerin borçlarının ödemelerini istedi. Ödememekte direnenlerin kısa süre içinde icraya verileceği biliniyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.