Tekpark’a karşı alternatif park

Tekpark’ın Öztrak Caddesi’nde de yürürlüğe girmesinin ardından, bu caddede de ücretli otopark uygulamasından kaçmanın yolları bulunmaya başladı

Tekpark’a karşı alternatif park
29 Eylül 2015 Salı 15:20

TEKPARK’A TEPKİLER DEVAME DİYOR

Yürürlüğe girdiği günden bu yana Çerkezköylü vatandaşların tepkisine maruz kalan Tekpark, Çerkezköy caddelerinde yavaş yavaş yürürlüğe girmeye devam ediyor. Hal böyle olunca da sistemin yürürlükte olduğu caddelere araç park etmek isteyen vatandaşlar, Tekpark’a ücret vermemek için yaratıcı park çeşitlerine yöneliyor.

OKUL BAHÇESİ VE SOKAKLARA PARK EDİYORLAR

İlk olarak Atatürk ve Uğur Mumcu Caddeleri’nde daha sonra ise Öztrak Caddesi’nde uygulamaya giren Tekpark, vatandaşları alternatif park çeşitlerine yöneltmiş, araç sahipleri araçlarını caddeden girişi olan sokaklara veya sadece yaz aylarında geçerli olmak üzere okul bahçelerine park etmeye başlamıştı.

PARA ÖDEMEKTEN KAÇIYORLAR

Atatürk ve Uğur Mumcu Caddeleri’nde bu şekilde Tekpark’tan kaçan vatandaşlar, Öztrak Caddesi’nde ise Kapalı Otopark civarındaki esnafların dükkanlarına mal getirdiklerinde, araçlarını park etmek için ayrılmış bölgeye park etmeye başladılar.

ESNAF ŞİKAYETÇİ

Cadde üzerinden Kapalı Otopark tarafına girişin babalarla engellendiği bölüme araçlarını park ederek Tekpark’a ücret ödemekten kurtulan vatandaşlar, bazı esnafların tepkilerine yol açtı. Dükkanlarına mal getirdiklerinde araçlarını ayrılan yere sokamadıklarını çünkü oraya ücretli otopark sisteminden kaçmaya çalışan vatandaşların araçlarını park ettiklerini belirten esnaf, yetkililere seslenerek bu duruma en kısa zamanda bir çözüm bulunması gerektiğini savundular.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.