Telci Ailesi'nin acı günü

Bir dönem Aksu Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevini yürüten Bilgi Eğitim Danışmanlık Firması’nın sahibi Tayfun Telci’nin annesi Nural Telci (69) hayatını kaybetti. Erkaynak Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Nural Telci’ni naaşı İstasyon Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı

Telci Ailesi'nin  acı günü
02 Ağustos 2014 Cumartesi 07:51

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Çerkezköy’ün tanınan simalarından Bilgi Eğitim Danışmanlık firmasının sahibi Tayfun Telci’nin annesi Nural Telci (69) hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Nural Telci için Erkaynak Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze törenine Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy, Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi Ensar Sivri, Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan, ÇTSO Meclis eski Başkanlarından M. Zafer Avcılar, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İlhan Çetinkaya, iş adamları, esnaf, sanayi kuruluşlarının temsilcileri, Telci Ailesi’nin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
TAZİYELERİ KABUL ETTİ
Tayfun Telci ve Tanju Telci’nin anneleri Nural Telci, biri erkek ve biri kız olmak üzere iki torun sahibiydi. Kılınan cenaze namazının ardından Nural Telci’nin naaşı dualar eşliğinde İstasyon Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Tayfun Telci bu acı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak kendilerine destek olan eş dost ve tüm katılımcılara teşekkür ederken, hem cami de, hem de evinde taziyeleri kabul etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.