TEMA Çerkezköy Kaymakam Abban’ı ziyaret etti

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Çerkezköy İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan ile mahalle sorumluları Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a ziyarette bulundular.

TEMA Çerkezköy Kaymakam Abban’ı ziyaret etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Şubat 2020 Çarşamba 13:05

Ziyarette  Ceylan’a Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sorumlusu Büşra Kumlu ve Gazi Osman Paşa Mahallesi Sorumlusu Şeyda Görgülü eşlik ettiler.
Ziyarette Ceylan ,’Çerkezköy Kaymakamı Sayın Atilla Selami Abban’ın  2019 Yılı Üstün Başarı Meslek Ödülü’almasının ilçemiz adına çok gurur verici olduğunu ve kendilerine bu  yoğun hizmetlerinden dolayı ilçemiz adına tekrar teşekkür ediyoruz.’ dedi.
TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve  Çerkezköy İlçe Sorumlusu  Nilüfer Ceylan,  “MEB ile Vakfımız arasında yapılan Doğa Eğitimleri İşbirliği Protokolleri  gereği ilçemizde anasınıfı öğrencilerimizden başlayarak lise çağındaki öğrencilerimize yönelik eğitim programları okullarımızdaki öğretmenlerimiz aracılığı ile uygulanıyor. Doğa bilinciyle büyüyen nesillerin ,doğayı tanıdığında seveceğine ve sevdiğinde de doğayı koruyacağına inanıyoruz. Doğa eğitimlerimizin yanında ayrıca Ağaç Kardeşliği ,Yerküreye Saygı:İklimi Koru,Sıfır Atık,Arılar Varsa Yarınlar Var isimli eğitim projelerimiz de devam ediyor. Çerkezköy İlçemizin  sivil toplum kuruluşlarına olan desteği TEMA VAKFI’nda Çerkezköy İlçemizi  bir çok konuda en üst sıralara taşımaktadır.
Sayın Atilla Selami Abban ‘Doğanın korunması için örnek bir mücadele sergileyen, Anadolu’yu köy köy gezerek Türkiye’nin doğasına ve erozyon tehlikesine dikkat çeken TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Toprak Dede Hayrettin Karaca vefatı nedeni ile taziyelerini iletti. Yalova’da görev yaptığı dönemde  Sn.Hayrettin Karaca ile bizzat tanıştığını ve Vakfın çalışmalarını takdir ettiğini belirtti. Daha fazla işbirliği içinde  birlikte çalışmalara devam edilmesini istedi.”dedi.
Çerkezköy İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan, ziyaret sırasında Abban’a TEMA Vakfı’nın rozeti ile    Ağaç uzmanı ve doğa kitapları,ödüllü yazarı yazar  William Bryant Logan’ın bir tasarım ve toplum bilimleri okulu olarak gördüğü meşe ağacının insanlık tarihindeki yerini  anlattığı ‘Meşe Medeniyetinin Çerçevesi’  isimli kitabını hediye etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.