TEMA hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

TEMA Vakfı Çerkezköy İlçe Sorumlusu ve TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Nilüfer Ceylan, Belediye Başkanı Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TEMA hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Mayıs 2019 Çarşamba 12:21

AKAY’A SU MATARASI HEDİYE ETTİ
Ziyarette yerel yönetimlerin sağlıklı ve dengeli bir çevrede yaşam hakkı konusunda çok önemli bir role sahip olduğunu belirten Nilüfer Ceylan, “Bu noktadan hareketle hazırlamış olduğumuz,  imzalamanızdan dolayı büyük mutluluk duyduğumuz ‘Doğa Dostu Belediye Başkanı Taahhütnamesini’ size teslim etmek istedik. Çerkezköy Belediyesi’nin örnek ve çevreci uygulamalara imza atacağına inanıyoruz” dedi. Nilüfer Ceylan, plastik kullanımından uzaklaşmak için Başkan Akay’a ayrıca TEMA Vakfı’nın su matarasını hediye etti.
“AMACIMIZ DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT BIRAKMAK”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay, Çerkezköy Belediyesi’nin doğa ve çevre konusunda son derece duyarlı bir belediye olduğunu belirterek, “Bu konudaki hassasiyetimizi koruyarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm amacımız gelecek nesillere daha yeşil, daha temiz ve daha yaşanılabilir bir kent bırakmaktır” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.