TEMA iyilik için koşacakları bekliyor

TEMA Vakfı Çerkezköy temsilcisi Nilüfer Ceylan yaptığı basın açıklamasında TEMA Vakfı olarak 41. İstanbul maratonu için kayıtlara başlanıldığını belirtti.

TEMA iyilik için koşacakları bekliyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
31 Temmuz 2019 Çarşamba 13:02

HERKESİ MARATONA DAVET ETTİ
TEMA Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Nilüfer Ceylan, “3 Kasım 2019 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan 41. İstanbul maratonuna kayıt işlemleri başladı. İlk defa maratona katılacak olan kişiler önce https://www.maraton.Şstanbul/kayşt-ol linkine kayıt olduktan sonra https//online.spor.istanbul/maraton/login/ıserlogin linkinden giriş yaparak kayıt yapılacak. Maraton kayıt ücreti yatırıldıktan sonra maraton kaydınız tamamlanmış oluyor. Maratona daha önce katılmamış olan dostlarımız sadece ikinci ve üçüncü adımları yaparak işlemleri tamamlayacak. Temmuz sonuna kadar maraton kayıt ücreti 50 TL olacakken daha sonra artarak değişecek. Maratona kayıt olmak isteyenler fiyatlar değişmeden Temmuz ayı sonuna kadar maraton kayıtlarını yaptırsın. TEMA her yıl maratonda iyilik peşinde koşanlar olarak yer almakta ve yatırılan bu cüzi rakamlarla ihtiyaç sahibi çocukların eğitimlerine katkı sağlanıyor ayrıca ülkemiz çöl olmasın diye ağaç dikiliyor” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.