Temsilcilerimizden biri içerde biri dışarıda 3 puan arayacak

Süper Amatör Lig’in 19. Haftası oynanacak 5 karşılaşma ile sona erecek. Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor lider olan Çorluspor 1947’ye konuk olurken, Çerkezköyspor ise kendi evinde Muratlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek

Temsilcilerimizden biri içerde biri dışarıda 3 puan arayacak
27 Mart 2015 Cuma 19:08

 1911 DEPLASMANDA 1947 İLE KARŞILAŞACAK

Süper Amatör Lig’de heyecan 19. Hafta mücadeleleri ile kaldığı yerden devam edecek. Ligde ki temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor, deplasmanda Lig’de liderlik koltuğuna oturan Çorluspor 1947’ye konuk olacak. BAY geçtiği haftanın ardından,Açıköğretim sınavları dolayısıyla lige ara verilen ara ile uzun süredir maç yapmayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, geçtiğimiz haftada Lig’den ihraç edilen Karadeniz Gençlikspor mücadelesinden hükmen 3 puan alarak yine maç yapmamıştı. Uzun zamandır sahalarda olmayan temsilcimiz 19. Hafta mücadelesinde Çorluspor 1947’ye konuk olacak.

ÇERKEZKÖYSPOR EVİNDE MURATLI BELEDİYESPOR TAKIMINI KONUK EDECEK

Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un 18 hafta sonunda ligde 32 puanı bulunuyor. Oynadığı 16 karşılaşmada 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 1911 Çerkezköyspor kalesinde 8 gol görmesine karşılık rakip filelere 35 gol bıraktı. Bir diğer Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor ise sahasında Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kapaklı ekibi Sitespor’u mağlup eden Yeşil-Beyazlı ekip, Muratlı Belediyespor karşılaşmasının çalışmalarına ara vermeden başladı. Ligin sonuna kadar kayıpsız şekilde gitmek isteyen Çerkezköyspor’da hedef sahasında Muratlı Belediyespor’u mağlup ederek 3 puana uzanmak.

Bir diğer temsilcimiz Çerkezköyspor’un Ligde 18. Hafta sonunda 24 puanı bulunuyor. Oynadığı 16 karşılaşmada kalesinde 23 gol gören Yeşil-Beyazlı ekip rakip filelere ise 29 gol bıraktı. Çerkezköyspor’un 19. Hafta öncesi 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyeti bulunuyor.

KAPAKLISPOR DEPLASMANDA 3 PUAN ARAYACAK

Geçtiğimiz haftasonu Çorlu Gençlerbirliği ile beraber kalan ve mücadeleden 1 puanla ayrılarak, dikkatleri üzerine çeken Kapaklıspor deplasmanda Ergene Belediyespor’a konuk olacak. Ergene maçının hazırlıklarına hafta başında yaptıkları idmanla başlayan Kapaklıspor’da hedef deplasmandan 3 puan alarak moral arttırmak.

SİTESPOR HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Kapaklıspor’un 18 hafta sonunda 19 puanı bulunuyor. Oynadığı 17 karşılaşmada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan Kapaklıspor, 17 maçta kalesinde gördüğü 25 gole karşılık rakip kaleye 17 gol bıraktı. Bir diğer Kapaklı temsilcisi olan Sitespor haftayı Çerkezköyspor mağlubiyeti ile kapattı. Mağlubiyetin ardından 19. Haftada Çorlu Kültür Sultanköyspor’a konuk olacak Kırmızı-Beyazlı ekipte çalışmalar aralıksız devam ediyor. Deplasmandan alacağı 3 puanla morallenecek olan Sitespor’da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

ÇORLU GENÇLER 1947 TAKIMININ PUAN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEK

Kapaklı temsilcisi Sitespor’un 18 hafta sonunda 17 puanı bulunuyor. Oynadığı 16 karşılaşmada 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Kapaklıspor, 16 maçta kalesinde gördüğü 27 gole karşılık rakip kaleye 20 gol bıraktı. Lig’de geçtiğimiz hafta Kapaklı’da 2 puan bırakan Çorlu Gençlerbirliğispor 19. Haftayı evinde geçirecek. Sahasında Malkaraspor’u konuk edecek olan Çorlu Gençlerbirliğispor’da Malkara hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.  Liderliği yeniden almak isteyen Mavi-Siyahlı ekip kalan maçlarda puan kaybetmeyip Çorluspor 1947’nin puan kaybetmesini bekleyecek.

GENÇLERBİRLİĞİ TAKIMININ 40 PUANI BULUNUYOR

Çorlu temsilcisi Çorlu Gençlerbirliğispor’un 18 hafta sonunda 40 puanı bulunuyor. Oynadığı 16 karşılaşmada 12 galibiyet ve 4 beraberliği olan Çorlu ekibinin henüz daha mağlubiyeti bulunmuyor. Çorlu Gençlerbirliğispor 16 maçta kalesinde 8 gol görürken, rakip filelere ise 38 gol bıraktı. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.