Tenis Turnuvası ödül töreni ile sona erdi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen tenis turnuvasında dereceye giren başarılı minik tenisçilerin ödül törenine katıldı

Tenis Turnuvası ödül töreni ile sona erdi
19 Kasım 2014 Çarşamba 07:27

Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Kapalı Tenis Kortu’nda gerçekleştirilen ödül törenine Başkan Eşkinat’ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özdemir, Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Deniz Taner, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Ergün Güleryüz, sporcular ve aileleri katıldı.

GÖSTERİ MAÇI YAPTILAR

Bir süre devam eden maçları izleyen Başkan Eşkinat, maçların tamamlanmasının ardından raketi eline alarak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli ile gösteri maçı yaptı. Gösteri maçı izleyenler tarafından alkışlanırken Karaevli maça minik bir tenisçi ile devam etti.

KEYİFLİ ANLAR YAŞATTILAR

Ödül töreni öncesi açıklamalarda bulunan Eşkinat, “Öncelikle ailelerimize çocuklarını spora yönlendirdikleri için teşekkür ederim. Aileler çocuklarını bu güzel yola sevk etti ve bize de buraya gelip en güzel kısmı madalya takdim etme işi düştü. Bize bu kadar keyifli anlar yaşatan miniklerimize, hocalarına, ailelerine ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Ödül töreni ile devam eden organizasyonda başarılı sporculara madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi ve birlikte fotoğraf çekilmesi ile organizasyon sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.