Tepe Piknik Alanı 29 yıllığına devrediliyor

Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait olan ancak yıllardan beri Çerkezköy Belediyesi'nce halka açık bir piknik alanı olarak işletilen Tepe Emlak Konutları Piknik ve Mesire Alanı 29 yıllığına Çerkezköy Belediyesi’ne devrediliyor. 77 bin metrekarelik alan için Çerkezköy Belediyesi’nin yıllık 30 bin 518 TL kira bedeli ödeyeceği öğrenildi

Tepe Piknik Alanı 29 yıllığına devrediliyor
20 Eylül 2014 Cumartesi 07:54

YILLIK KİRA BEDELİ 30 BİN 518 TL
Tepe Emlak Konutları Piknik ve Mesire Alanı’ndan müjdeli haber geldi. Çerkezköy Belediyesi ile Orman Bölge Müdürlüğü arasında yapılan görüşmelerin ardından Mesire Alanı’nın 29 yıllığına Çerkezköy Belediyesi’ne devredilmesinin kararlaştırıldığı öğrenildi. Yapılacak olan sözleşme ile mesire alanı 29 yıllığına Çerkezköy Belediyesi’ne devredilirken, kira bedeli olarak da Orman Bölge Müdürlüğü tarafından da yıllık 30 bin 518 TL alınacağı ifade edildi.

ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÖZELLEŞTİRMEK İSTEMİŞTİ

Çerkezköy Belediyesi'nin bünyesinde halka açık Piknik Alanı olarak kullanılan Tepe Emlak Konutları'nın yanı başındaki 77 bin metrekarelik ormanlık ve yeşil alan Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait. Geçtiğimiz Nisan ayında söz konusu mesira alanı ve ormanlık bölgeyle ilgili ilginç bir gelişme yaşanmış Orman Bölge Müdürlüğü, Belediye ile sözleşmesi biten bu alanı özelleştirmek istemişti.

EKİM MECLİSİNE SUNULACAK
En son 2009 yılında Çerkezköy Belediyesi ile sözleşme yapan Orman Bölge Müdürlüğü, söz konusu alanı üç yıllığına Belediye'ye devretmişti. 2012 yılı Kasım ayında sona eren sözleşme sonrası önümüzdeki günlerde 29 yıllık sözleşme ile Tepe Piknik Alanı yeniden Çerkezköy Belediyesi'ne verilecek. Çerkezköy Belediyesi tarafından 30 bin 518 TL’lik kira bedeli yatırılarak sözleşmenin imzalanmasının ardından konu Ekim ayı Meclisine sunulacak.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
semih - 10 yıl önce
hayirlisi olsun ali ertem sevindi mi acaba?
Avatar
59 MEKAN - 10 yıl önce
hayirlisi olsun işallah başkan güzel bir şey yapar kapakliyi örnek alin örnek cebinizi düşünmeyin garibanlari düşünün mandaligibi cumartesi pazar bedava otobüs koydu sizlerde bunu düşünün ceblerinizi düşün meyin lüt fen