Tepe sakinleri ulaşım sorunundan dert yandı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından Tepe Emlak Konutları’nda bulunan Tepe Kıraathanesi’nde düzenlenen kahve toplantısında mahalle sakinlerinin sorunları dinlenirken, toplantıda vatandaşlar en çok ulaşım ile ilgili şikayetlerini İlçe Başkanı Hasan Demir ve Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör’e aktardılar

Tepe sakinleri ulaşım sorunundan dert yandı
27 Kasım 2014 Perşembe 08:36

CHP İlçe Kongresi’nin ardından tanışma ziyaretleri gerçekleştiren CHP İlçe Yönetimi şimdi de mahalle ziyaretlerine başladı.CHP’nin ilk mahalle ettiği ziyaret Cumhuriyet Mahallesi oldu ve burada mahalle halkının sorunlarını dinlediler.

KIRAATHANE ZİYARETLERİ BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir beraberindeki İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Tepe Kıraathanesi’ne ziyarette bulundu. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör’ün de yer aldığı ziyarette mahalleli sordu, CHP İlçe Başkanı Hasan Demir ile Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör soruları yanıtladı.

HALK MİNİBÜSLERİ TEKRAR AYNI YERDEN KALKSIN

Mahalleli ziyarette sorunlarını anlatırken ağırlıklı olarak ulaşım konusunda sorular yönelttikler. Tepe Emlak Konutları yönüne yolcu taşımacılığı yapan Mavi Minibüslerin alınan Meclis kararıyla artık Öztrak Caddesi’nden kalktığını belirten mahalleli, otobüslerin yeniden Uğur Mumcu Caddesi üzerinden kalkmasını istediler.

UKOME MASTER PLAN HAZIRLIYOR

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, yer değişikliği ile ilgili Meclis kararının kendilerinden önceki Meclis döneminde alındığı belirterek “Değişiklikle ilgili alınan Meclis kararı şu an itibariyle uygulanıyor” dedi. Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte ulaşımla ilgili tüm tasarrufun Büyükşehir bünyesinde kurulan Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ne ait olduğunu kaydeden Özgör “Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Tekirdağ geneliyle ilgili genel Namık Kemal Üniversitesi işbirliğinde ulaşım master planı hazırlıyor. Bu plan tamamlanana kadar sadece ilçemizde değil tüm Tekirdağ genelinde ilçe belediyeleri ulaşımla ilgili bir tasarrufta bulunamayacak. Master planı beklemek zorundayız” diye konuştu.

SON KARARI UKOME VERİLECEK

Ulaşım Master Planının hazırlanmasının ardından ilçelerden gelen taleplerin değerlendirileceğini belirten Özgör “Bu dönemde sizler de isteklerinizi yapabileceksiniz. Sonrasında da son değerlendirme yapılarak bir karar verilecek” dedi.

YAZILI BAŞVURU YAPIN

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, mahallelinden ilgili taleple ilgili başvurularını mutlaka yazılı yapmaları gerektiği tavsiyesinde bulunarak “Yazılı başvurular mutlaka değerlendirmeye tabi tutularak, ilgili talebe olumlu yada olumsuz cevap verilir. Sizler mutlaka yazılı başvuruda bulunun” diye konuştu. Ziyaret karşılıklı soru-cevap kısmının ardından tamamlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fevzipaşalı - 9 yıl önce
sayın chp liler belediyeye bazı sorular soruyoruz bakıyorum sizi hiç ilgilendirmiyor.çok iyi niyetle duymadığınızı düşünerek tüm chp ilgili ve yetkililere soruyorum. 1- ramazan ayında dağıtılan erzak paketleri kimden, kaça alındı,bu şirket çerkezköy de hangi esnafa mal veriyor,belediyeye paketleri verirken bu esnafa komisyon verdi mi?2-atatürk caddesi orta refüj boyama işi kaça bölündü ,boyama işini kimler kaç bin liraya yaptı .işi alanlar boyaları kimden aldı?3-teski nin çerkezköydeki kazı işlerini neden hep aynı müteahhit yapıyor,aylık teski ye kaç bin liralık fatura kesiyor,bu kişi chp üyesimidir?bu güne kadar chp li yetkililer sorulara cevap veremedi bu soruların cevabını yetkililerden öğrenin ve kamuoyu ile paylaşın ki akp den farkınız olsun.yoksa değişen bir şey yok ha akp,ha chp.ha vahap,ha ali..
Avatar
vatandaş - 9 yıl önce @fevzipaşalı
:) ciddiye alınmamana niye şaşırıyorsun? sen çakma isimle resmi bir cevap bekleyen karikatürden başka bir şey değilsin.
Avatar
hasan - 9 yıl önce
dilekçe yazar sorularını sorarsın cevabı resmi bir şekilde eline verilir, tatmin olmazsan gider davada açarsın suç duyurusuda yaparsın amaa önce azıcık korkaklıktan kurtulmak lazım, sende dilekçeye isim yazacak .. olmadığı için anca burdan sorarsın burda da çakma isimle soru soran biri olduğun için adam yerine koyulmazsın. senin işin zor yukarı tükürsen bıyık aşa tükürsen sakal.