Terk edilmiş araçlar toplanıyor

Kapaklı'da yol kenarları, kaldırımlar ve boş arazilere terk edilen hurda araçlar Kapaklı Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından toplatılıyor

Terk edilmiş araçlar toplanıyor
15 Eylül 2018 Cumartesi 18:18

ÇEKİCİLERLE OTOPARKLARA TAŞINDI
Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kullanım ömrünü tamamlayan, çürümeye terk edilen, hurdaya çıkan araçları; oluşturduğu çirkin görüntü ve çevreye verdiği zararlardan dolayı toplamaya başladı. Ekipler, ilçe sınırları içinde terk edilen araçları tespit ederek, bulundukları yerlerden kaldırılmaları yönünde araç sahiplerini uyardı. Sahibi bulunamayan ve kaldırılmayan araçlar çekicilerle yediemin otoparklarına taşınıp, cezai yaptırım uygulanacak.

ZABITAYA İHBARDA BULUNSULAR
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Trafik Zabıta ekiplerimiz ilçemiz genelindeki cadde ve sokaklarımızda terk edilmiş ve trafik düzenini bozan araçları, vatandaşlarımızın güvenliği ve trafik akışının daha iyi devam etmesi için kaldırma çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz, hurda araçların sahiplerini belirlendikten sonra, kendilerine gereken uyarıyı yaparak araçlarını kaldırmalarını istiyor” dedi. Başkan Mandalı, çalışmaların birkaç hafta sürebileceğini, vatandaşların çevrelerinde bulunan terk edilmiş veya hurda araçlar konusunda 444 80 59 numaralı telefonu arayarak Zabıta Müdürlüğüne ihbarda bulunabileceklerini ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.