Tersine Dünya salona sığmadı

‘Tersine Dünya’ adlı tiyatro oyunu, sanatseverlerin tıka basa doldurduğu Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Konferans Salonunda sahnelendi. Oyun dakikalarca ayakta alkışlanırken, salonda merdivenler de dahil oturacak tek bir alan kalmadı.

Tersine Dünya salona sığmadı
10 Şubat 2016 Çarşamba 15:52

ÇOK SAYIDA SEYİRCİ GERİ DÖNMEK ZORUNDA KALDI

ÇOSB Müdürlüğü’nün sosyokültürel çalışmalarından bir yenisi olan ‘Tersine Dünya’ adlı tiyatro oyunu ÇOSB Konferans Salonunda sahnelendi. Oyuna Çerkezköy ve Kapaklı halkından ilgi yoğun olurken, merdivenler de dahil oturacak yer kalmadı. Salonda 500’ü aşkın seyircinin bulunduğu tahmin edilirken, salonun kalabalığını görerek geri dönenlerin sayısı da azımsanacak düzeyde değildi.

SALON HICA HINÇ DOLDU

Orhan Kemal’in yazdığı, Elif Erdal’ın yönettiği ve Devlet Tiyatroları oyuncularının sahnelediği 2 perdelik oyuna Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Başkan Vekili Natan Yakuppur, Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve salonu hınca hınç dolduran sanatseverler katıldı.

AYAKTA ALKIŞLADILAR

 Kadın-erkek kimlikleri tersine çevrilerek sistemin çarpıklıkları ortaya koyarak sahnelenen oyunun özellikle kadın izleyicilerin çok hoşuna gittiği gözlemlenirken; oyunun bitmesiyle salonda alkış tufanı koptu. Seyirciler, başarılı tiyatro oyuncalarını dakikalarca ayakta alkışlarken; Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu ve ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler oyunculara çiçek takdim etti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.