TESKİ Genel Kurul’u Albayrak başkanlığında toplandı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) Genel Kurul Toplantısı yapıldı

TESKİ Genel Kurul’u Albayrak başkanlığında toplandı
15 Mayıs 2015 Cuma 17:44

 KADİR ALBAYRAK BAŞKANLIĞINDA TOPLANILDI

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) Genel Kurul Toplantısı, Yılmaz İçöz Sahnesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında toplandı. Yoklama ile başlayan toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

“İNSAN KAYNAĞIMIZI GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Toplantıda TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, kurumun kuruluşundan bu yana yapmış olduğu faaliyetleri anlattı. Şafak Başa, konuşmasında idari ve mali konuların TESKİ için önemli olduğunu belirterek, "TESKİ, kuruduğundan beri en önemli kaynağı olan insan kaynaklarını güçlendirmesi yolunda önemli mesafeler kat etti. Şu an itibariyle bizim kadroyu karşılama oranımız yüzde 63 seviyesindedir. İnsan kaynağımızı geliştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

“TESKİ STRATEJİK YÖNETİM ANLAYIŞINI BENİMSEYEN BİR KURULUŞTUR”

TESKİ olarak şu ana kadar 43 defa yönetim kurulu toplantısı yaptıklarını ifade eden Başa, toplantılarda 265 gündem maddesi hazırlanıp kurul tarafından karara bağlandığını söyledi. Başa, "İlçe belediyelerinden devraldığımız dosyalar, özel idareden ve köylerimizde problemlerimiz vardı bunların çözümü yolunda önemli iyi mesafeler aldık. TESKİ stratejik yönetim anlayışını benimseyen bir kuruluştur. Bu yönetim anlayışı kapsamında TESKİ’nin 2015 ve 2019 yılları arasını kapsayan stratejik planı 2015 yılı performans kurumunu 2014 idari faaliyet raporu ve 2015 yılı yatırım programı hazırlanmış ve sunulmuştur" dedi.

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Sunumun ardından TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan gündem maddeleri görüşüldü. Toplantı görüş ve dilekçelerin görüşülmesi ile son buldu. Toplantıya Tekirdağ ilçe belediye başkanları ve TESKİ çalışanları katıldı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.