TESKİ’den soğuk asfalt çalışması

TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından Çerkezköy’de ki zarar görmüş ve aşınmış logar kapaklarının etrafına soğuk asfalt ile yama yapılıyor. Çalışmalar kapsamında 25’er kilogramlık yaklaşık 30 torba soğuk asfalt kullanıldığı ifade edildi

TESKİ’den soğuk asfalt çalışması
27 Şubat 2015 Cuma 18:32

 KAPAK ETRAFINDA YAMA ÇALIŞMASI YAPILIYOR

TESKİ Genel Müdürlüğüne ait su ve kanalizasyon kapaklarının etrafı soğuk asfalt ile onarılıyor. Elde edilen bilgilere göre Çerkezköy’ün belirli noktalarında logar kapaklarının etrafında bulunan asfalt aşınıp çukur halini alırken, Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Çerkezköy şubesi ekipleri soğuk asfalt ile kapakların etrafında yama çalışması yapıyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Hafta içi başlanan çalışmalar kapsamında şehrin tamamında bulunan, trafiği tehlikeye sokabilecek zarar görmüş logar kapakları çevresinde yama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında da bugüne kadar 25’er kiloluk yaklaşık 30 torba soğuk asfalt ekipler tarafından serilerek aşınan asfalt onarımı yapılıyor. 


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih - 9 yıl önce
su kanalizasyon idaresinin, yani teskinin çamurlu akan suya çare bulması gerekirken rögar kapaklarının çevresi ile uğraşması hoş değil .
Avatar
MİSAFİR - 9 yıl önce
allah rizasi i̇çi̇n hükümet caddesi̇ 112 servi̇s önünden halk eği̇ti̇m müdürlüğünün önünden i̇stasyon asbaş market önüne kadar ki̇mse görmüyormu bu yolu allah aşkina yetki̇li̇ler kendi̇ arabalari i̇le bi̇ gi̇tseler lütfetseler
Avatar
Vatandaş - 9 yıl önce @salih
teski büyükşehirle birlikte su ve kanalizasyonları devraldı yani rögarlar su ve kanalizasyonlar teskinin ilgi alanında. kendi kapaklarını tamir edecekler tabi. suyun kalitesine gelince, su tesislerde temiz arıtılır siz asıl binanızdaki su borularını mahallenizin su borularını sorgulayın. herkesin evine çamurlu su gelmiyor demekki su borularınızda sıkıntı var bunuda teski yapacak değil ya.