TESKİ’nin çalışmalarını inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, kısa bir süre içerisinde başlayacağı Atatürk ve Öztrak Caddesi içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları öncesi, Atatürk ve Öztrak Caddesi’ne bağlantısı olan cadde ve sokaklarda da altyapı çalışmalarını tamamlıyor.

TESKİ’nin çalışmalarını inceledi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
16 Mayıs 2021 Pazar 11:58


TESKİ’nin Atatürk ve Öztrak Caddesi’nde altyapı çalışmalarına Haziran ayı başında başlanacağını ve ihalelerin yapıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Atatürk ve Öztrak Caddelerinde çalışmalara başlamadan bu iki caddeye bağlantısı olan cadde ve sokaklarda eksik olan altyapı imalatları yapılarak, tamamlanıyor. Bu noktalardaki çalışmaların tamamlanmasını önemsiyoruz. Çünkü Atatürk ve Öztrak Caddelerinde çalışmalar başladığında, bugün yapılan altyapı imalatları bize zaman kaybettirmeyecek” dedi.
 ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
  TESKİ’nin Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hatip Sokak, Dalyan Sokak ve Kosvalı Sokak ile Gazi Osman Paşa Mahallesi Efendioğlu Sokak’ta gerçekleştirdiği yağmursuyu hattı yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Akay, “Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, en kısa sürede üst yapı çalışmalarının yapımına başlanacak” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.