TESKİ’nin logosu belli oldu

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından ‘Teski Logosunu arıyor’ sloganıyla düzenlenen logo yarışmasında dereceye girenler TESKİ Binası’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın da katıldığı basın toplantısıyla açıklandı

TESKİ’nin logosu belli oldu
12 Ağustos 2014 Salı 07:38

Teski Logosunu arıyor’ sloganıyla düzenlenen logo yarışmasına Trabzon’dan Senarti rumuzuyla yarışmaya katılan Şener Öztürk birinci oldu. Türkiye’nin dört bir yanından 642 yarışmacının 1466 eserle katıldığı yarışmada ikinciliği Kronos2 rumuzuyla Ankara’dan Ünal Altındağ, üçüncülüğü de ms1212 rumuzuyla Sakarya’dan Mehmet Sarı elde etti.
bgm816 2 rumuzuyla Konya’dan yarışmaya katılan Begüm Pakır’ın eseri de seçici kurul tarafından mansiyon ödülüne layık görüldü. Yarışma sonunda birinci 10 bin, ikinci 5 bin üçüncü 2500, mansiyon da 1000 TL ödül almaya hak kazandı. Ödül töreni 13 Ağustos Çarşamba günü Saat:17:00’da TESKİ Binası’nda Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın da katılımıyla gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emekçi - 10 yıl önce
haaa şimdi anlaşıldı fahiş su zammının gerekçesi demek ki logo yarışmasının ödülleriymiş.bi de kokteyl yaparsınız artık.yiyin efendiler yiyin,bu sofra sizin.ama akşam eve ekmek nasıl götüreceğim diyen emekçileride düşünün.lütfen...
Avatar
salih - 10 yıl önce
suya yapilan o kadar zamdan sonra logo belirlesen ne olur belirlemesen ne olur, ben soyleyeyim logoyu, ortasinda zam yazan bir su damlasi. daha uygun olur teskiye.
Avatar
susuz - 10 yıl önce
suya yaptığınız zam bir yana, kademeli su fiyatı tamamen akp sisteminin kopyası. sizin farkınız nerede. büyük şehirin büyük kazığı logoda suyu yaran bir kazık olsa daha iyi olurdu.
Avatar
logo - 10 yıl önce
logonun ne faydası var vatandaşa utanın bu zamlara sayın başkan
Avatar
yorum - 10 yıl önce
vatandaşa logo falan lazım deyil suya yapılan zamları lütfen geri alın
Avatar
su - 10 yıl önce
logoya chp oklarını koysaydınız chp kazığı olduğu belli olurdu