Thermal Welding’ ile ağrısız bıçaksız ameliyat

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nde uygulanmaya başlayan ‘Thermal Welding’ yöntemi ile bademcik ameliyatları artık ağrısız ve bıçaksız şekilde gerçekleşirken yeni yöntem sayesinde ameliyat sonrası oluşabilecek komplikasyonların da en aza indirgenecek

Thermal Welding’ ile ağrısız bıçaksız ameliyat
22 Ocak 2011 Cumartesi 00:00

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nde uygulanmaya başlayan ‘Thermal Welding’ yöntemi ile bademcik ameliyatları artık ağrısız, kansız ve bıçaksız şekilde gerçekleştirilecek. Uygulanmaya başlanan Thermal Welding yöntemi ile bademcik ameliyatlarının çok daha rahat gerçekleştirileceğini söyleyen Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Fikret Kısat, bu yöntem sayesinde ameliyat sonrası oluşabilecek komplikasyonların en aza indirgendiğini ve uygulanan yöntemin ameliyat esnasında kanamayı engellediği için ameliyat ve anestezi süresini önemli ölçüde azalttığını ifade etti.

KANSIZ AĞRISIZ BIÇAKSIZ AMELİYAT
    Uygulanmaya başlayan yöntemle ilgili olarak detaylı bilgi veren Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Fikret Kısat, "Thermal Welding operasyon esnasında ısı enerjisi ile ameliyat alanında kanama kontrolü sağlar ve daha sonraki dönemde doku iyileşmesini hızlandırır. Bu yöntem ameliyat esnasında kanamayı engellediği için ameliyat ve anestezi süresini önemli ölçüde azaltmaktadır. Thermal Welding, ameliyat esnasında önemli ölçüde rahatlık sağlarken ameliyat sonrası dönemde kanama riskini de ortadan kaldırarak ikinci bir uygulamayı ve bunun getirdiği zorlukları önlemektedir" diye konuştu.
    Kısat açıklamasının devamında, Thermal Welding yönteminin, ameliyat sonrası hastanın toleransını arttırdığını ve önemli derecede konfor sağladığını da dile getirdi. Kısat ayrıca Thermal Welding yöntemi için, etkin kolay, tolere edilebilir ve yepyeni bir tonsillektomi tekniği ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.